Shape9 Stúdió - Budapest

Fogyás, zsírégetés, cellulitkezelés, feszesítés, immunerősítés, méregtelenítés a legújabb generációs infrabiciklivel. Stúdiónkban egymás mellett két infrabicikli található, melyek teljesen elszeparálhatóak, így kényelmesen tudsz edzeni bármelyiken, emellett lehetőséged van páros edzésre is.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Wellness, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Shape9 Stúdió - Budapest SZÉP Kártya
Hogyan is működik az Infrashape Horizontal?
- Intenzíven égeti a zsírt, akár 2000 kalóriát is elégethetsz 1 edzés alatt, mivel az infrafény hatására hamarabb megindul a sejtaktivitás.
Hatalmas segítség az alakformálásban, hiszen segít eltüntetni a legmakacsabb helyekről is a felesleget és a narancsbőrt.
- Növeli az állóképességet anélkül, hogy terhelnéd az ízületeidet.
- Méregtelenít és immunerősít a vákuum és az infrafény együttes hatásával.

Az edzés során nem csak a megdolgozott területeket karcsúsítja, hiszen az anyagcsere és így az izzadás is a teljes testfelületeden végbemegy. A gépben az infralámpa 50 fokon üzemel, ami “felébreszti” a sejtjeidet így a te tested képez hőt és beindul a zsírégetés. Az vákuum pedig felpörgeti a nyirokkeringést ezzel segítve a fogyást. Az Infrashape Horizontal teljesen biztonságos edzést nyújt idősek, kezdők és nagy súlytöbblettel rendelkezők számára is, hiszen a fekvő testpozíciónak és vákuumnak köszönhetően nem terheli az ízületeket, gerincet vagy a csípőt.

A kikapcsolódást a LED kijelző teszi teljessé. Nézheted kedvenc sorozatodat, zenét hallgatsz vagy keresgélhetsz youtube videók között is.

Az edzés után leadott súly 4/5-e víz és 1/5-e zsír. Ez az arány tükrözi, hogy milyen nagyszerű méregtelenítést is végzünk tekerés közben.
Cím:
1094 Budapest, Tűzoltó utca 68.
Tel.: (30) 201 0660
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 49.2" N, 19° 4' 48.7" E


Megközelítés:
Stúdiónk könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt, a Semmelweis klinikák és Nagyvárad tér metrómegálló között vagyunk, a Tűzoltó utcában. Parkolás az utcán.

Kiemelt elfogadó helyek: