Seregély Klub - Budapest

Jóga, gerinctorna, kismama torna, baba-mama jóga családias körülmények között, zöld környezetben, közel a belvároshoz, ingyenes parkolással. Jó idő esetén lehetőségünk van egyedülálló módon a mozgásokat kertben végezni. Ingyenes ásványvíz és tea áll a vendégek rendelkezésére.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MKB
K&H
Seregély Klub - Budapest SZÉP Kártya
Szolgáltatások:
Jóga, dinamikus jóga, hatha jóga, gerincjóga, baba mama jóga, kismama jóga, kismama torna, gerinctorna, svéd-sport és talp masszázsok.

A jóga 800 fajtájából igyekszünk megmutatni a legfőbb irányzatokat, lehetőséget teremteni azok kipróbálására kezdőknek, illetve magas szinten űzni haladóknak. Az igazán különlegességekre vágyóknak, tantrikus hétvégét szervezünk.

A gerinctornával és rehabilitációs tornával az egészségüket kezelőknek segítünk. Hamarosan intimtornával várjuk nőket és férfiakat. A kismamákat védőnő készíti fel a szülésre és anyaságra.

Masszázsok minden korosztálynak felüdülést nyújtanak.
Cím:
1034 Budapest, Kecske köz 10.
Tel.: (30) 9843 962
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 43.4" N, 19° 2' 12.2" E


Megközelítés:
A Lajos utcából és Bécsi útról is a Szépvölgyi útra kell kanyarodni a Kolosy térnél. Wasabi étterem és a busz pályaudvar között nyílik a Kecske köz, ahol 100m után a Seregély Klub található. Az utcán parkolás ingyenes, az Új udvar parkolóházában 200 Ft/óra.

Kiemelt elfogadó helyek: