Senseofbeauty.hu - Budapest

Germaine De Capuccini Márkabolt - senseofbeauty.hu, germainedecapuccini.hu - professzionális női, férfi arcápolás Egyéb forgalmazott márkáink: Selvert Thermal, Christian Breton, Sentiree Hair Cosmetics. Szép kártyával csak üzletünkben fizethet személyesen.

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Senseofbeauty.hu - Budapest SZÉP Kártya
Germaine De Capuccini Budapesti Márkabolt - senseofbeauty.hu - germainedecapuccini.hu, 2013-ban elsőként nyitotta meg kiskereskedelmi üzletét a márka szerelmeseinek. Az 1964-ben alakult Germaine De Capuccini spanyol luxuskozmetikai márka kiváló hatóanyagokat készít, melyek az egyes bőrtípusok, esztétikai problémák sajátságainak megfelelően vannak összeválogatva. Az így megalkotott magas hatóanyagú krémek, kellemes textúrájú, diszkrét illatú, azonnal szépítő és a jó közérzetet biztosító kezelési rituálék alapjai lehetnek mind a női-, és férfi napi arcápolásban. Számos arcápolója és szérumja termékdíj nyertes! A Germaine De Capuccini folyamatosan saját laboratóriumában végzi a kutatásokat és fejlesztéseket, majd az ezt követő termékek előállítása közben környezetkímélő eljárásokat alkalmaz és nem folytat állatkísérleteket. Fedezze fel dermatológiailag tesztelt Germaine De Capuccini luxus termékeit és azok kiváló hatásfokú professzionális otthoni kezeléseit. Professzionális termékként napjainkban ma már a világ több mint 78 országában elérhetőek.

Üzletünkben, a Germaine De Capuccini márkával eltöltött közel 20 év szakmai tapasztalatával személyre szabott tanácsadásban részesítjük és annak megfelelően választjuk ki arc és testápoláshoz szükséges krémeit, amely garancia az Ön megszépüléséhez, lelki egyensúlyának helyreállításához vezető úthoz.

Üzletünkben más professzionális arcápolási és hajápolási márkák is elérhetőek, mint a Selvert Thermal – svájc, Christian BRETON – francia, AINHOA Cosmetics – spanyol, Sentiree Hair Cosmetics – magyar.

SZÉP kártyával üzletünkben fizethet személyesen. Webáruházi online rendelés esetén a kívánt termékeket tegye a kosárba,fizetéskor válassza az átutalási opciót, személyes átvételt üzletünkben és adja meg a vásárláskor a közleményként "SZÉP Kártyával fizetek"
Cím:
1037 Budapest, Bokor utca 2. fsz. üzletsor
Tel.: (20) 932 5880
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 52.1" N, 19° 2' 16.5" E


Megközelítés:
Autóval: parkolás - fizető övezet
Tömegközlekedés: villamos - budai fonódó járatok 17,19,41
tömegközlekedés: autóbusz - 9,109
tömegközlekedés: Szentendrei Hév (H5 vonal) - Szépvölgyi út megálló, majd gyalog a Szépvölgyi út irányába Kolosy Tér, ezt követően a sétáló utca Északi része (Óbudai Promenád, Csemete-Bokor utca) útvonalon.

Kiemelt elfogadó helyek: