Rózsa Vendégház - Kalocsa

Szívélyesen invitál és kulturált szállást kínál alacsony áron, télen-nyáron, a kétszintes, kétzuhanyzós, berendezett konyhával, tv-kkel, számítógéppel, ingyen internettel ellátott különálló, új házban, mely Kalocsán a Bátyai úton,a csendes Nád utcában található.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kalocsa
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Rózsa Vendégház - Kalocsa SZÉP Kártya
A vendégház emeleti, zárható, különnyíló két szobája közül az egyik erkélyes, az ágyak tetszés szerint szétrakhatóak vagy franciaággyá alakíthatóak, míg a földszinten egy kétszemélyesre kinyitható kanapé van. Zuhany az emeleten és a földszinten is van, továbbá itt található a teljes felszereltségű konyha-étkező, fagyasztós hűtő.

Kalocsa a katolikus vallás jelentős központja, érseki székhely, a tudomány és művészetek fellegvára, a népművészet, pirospaprika hazája, de a jó hajósi borok kóstolása is „csak egy ugrás” a szomszédba. A gyógyfürdő és uszoda szolgáltatásait orvosi rendelvényre tb-támogatással lehet igénybe venni. A Kalocsai Színház kiváló előadásaiban híres, ismert színészek játszanak.

A városban egymást érik a különböző sport-, kulturális, gasztronómiai rendezvények, ünnepek, fesztiválok, versenyek, amelyeken a vendégek nagyszerű élményekben gazdagodhatnak, s amelyekre - helybeliként - az érdeklődő vendéget elkísérjük, informáljuk.
Cím:
6300 Kalocsa, Bátyai út 48.
Tel.: (78) 462 969, (30) 558 4077
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 31' 5.2" N, 18° 58' 24.4" E


Megközelítés:
Hol vagyunk? A Dunához, komphoz vezető út,- és kerékpárút csatlakozásnál, az autóbusz pályaudvarhoz kb.600 m-re. A Tesco és étterem 5 perc sétára van. A gyógyfürdőhöz egyenes kerékpárút vezet, biciklit adunk. Vendégpapucsot, ágyneműt, törülközőket, minden szükséges konyhai és higiéniai eszközt biztosítunk.

Kiemelt elfogadó helyek: