SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kalocsa térségében

Kiemelt kalocsai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kalocsa térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kalocsa településen:

Ez a Dél-Alföldön fekvő város gyönyörű hímzéseiről és ízletes fűszerpaprikájáról is híres. Bács-Kiskun megye nyugati szélén, a Duna mellett épült Kalocsa városa. Sajátos hangulatú rendezvényei még különlegesebbé teszik. A Duna Menti Folklórfesztiválon a gyönyörű népviseletek, a néphagyományok, táncok és zenék igazi színes egyvelege látványos programot kínál. Ősszel a Paprika napok fesztiválja keretében főzőverseny, kézműves vásár és folklórprogramok teszik különlegessé szeptember harmadik hétvégéjét. A fűszernövény valódi hungarikum.
A Paprika Múzeumban a fűszernövény termesztésével ismerkedhetnek meg a látogatók. Különleges hangulatot teremtenek a padlástéren látható, gerendákra akasztott paprikafüzérek. A fürdőkultúra is jelentős, a Csajda-fürdő gyógyvize mellett gyógyászati és wellness szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. A gyermekeket tanmedence, az aktív pihenés szerelmeseit szauna és úszómedence várja. A városban múzeumok és tájházak, valamint. A Kalocsai Porcelán Manufaktúra látogatói megtekinthetik a porcelángyártás teljes folyamatát, és bepillantást nyerhetnek a porcelánfestés mesterfogásaiba is. Plasztikkártya elfogadó helyek Kalocsán is várják a plasztikkal érkezőket.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kalocsa környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.