Rózsa Étterem - Mezőkövesd

A’la carte éttermünk 80 férőhelyes, és két különteremmel bővíthető (25 fő illetve a légkondicionált 40 fő befogadására alkalmas). Hazai ételspecialitásokkal fogadjuk Vendégeinket, lépést tartva kívánságaikkal. Valódi kulináris élményben lehet része minden vendégünknek!

Vendéglátás  >   Étterem
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Mezőkövesd
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Sütemények, Kerthelyiség-terasz, A' la carte, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Rózsa Étterem - Mezőkövesd SZÉP Kártya
A vegetáriánus vagy a reform ételeket keresőknek is választékot biztosítunk. Borkedvelő vendégeink egri és más híres magyar borvidék borai közül kortyolhatják kedvenc fehér-, rozé- vagy vörösborukat, melyek közül hozzáértő felszolgálók segítenek a választásban.

Nyári időszakban hangulatos mediterrán terasszal várjuk a panziónkban szálló és a betérő vendégeinket. Egy íncsiklandozó desszert elfogyasztása megédesítheti a délutáni pillanatokat.

A klasszikus éttermi napokat családi, baráti rendezvények, esküvők, esküvői szertartások, gasztronómiai borvacsora estek, protokoll ebédek és vacsorák, konferenciák, állófogadások, állandó és időszaki kiállítások színesítik.
Vállaljuk céges, egyéb szórakoztató rendezvények megszervezését, akár a Rózsában, akár kitelepüléssel. Kollégáink mindig nagy odafigyeléssel készülnek a vendégeink fogadására és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az Ön itt léte igazán felejthetetlen legyen.

Az étlapon szereplő ételeinket telefonos vagy személyes megrendelés alapján elvitelre is elkészítjük, amelyeket adagonként illetve kétszemélyes, négyszemélyes és hatszemélyes eldobható műanyag edényben tudunk csomagolni. Elvitel esetén a tálaló edények díjmentesek.
Amennyiben levest szeretnének elvitelre rendelni, kérjük, biztosítsanak hozzá megfelelő edényzetet.
Cím:
3400 Mezőkövesd, Napfürdő út 3.
Tel.: (49) 500 363
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 47' 45.8" N, 20° 31' 21.5" E


Megközelítés:
Autóval az M3-as autópályáról, illetve a 3-as főútról letérve a Zsóry-fürdő irányába.
Vonattal Mezőkövesden leszállva, majd helyi autóbusszal a Zsóry-fürdő végállomását keresve könnyedén megközelíthető.
Panziónk a Zsóry-fürdő bejáratával szemben, a parkoló mögött található.

Kiemelt elfogadó helyek: