Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont - Szépségszalon - Budapest

Központunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy elérhetővé váljon a test és lélek harmóniája! Mindez természetes kezelésekkel, természetes hatóanyagokkal... Fogyasztókezeléseink (fogyás, alakformálás) masszázsaink, kozmetikai szolgáltatás, számítógépes állapotfelmérés, hogy Ön jól érezze magát nálunk!

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családoknak, Középkorúaknak, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont - Szépségszalon - Budapest SZÉP Kártya
Hippokratész az orvostudomány megalapítója már időszámításunk előtt tudta, hogy mindenre gyógyír a szervezet ellenálló képességének növelése, erre pedig számtalan megoldás létezik.
A wellness nem a ma hóbortja!
Évszázados gyógyító, egészségmegőrző módszereket takar, melyek egy közös célt szolgálnak: a test és lélek jól léte, harmóniája.
Egyre többször halljuk a megdöbbentő adatokat: hazánkban a lakosság fele túlsúlyos vagy elhízott! Ez pedig elsősorban nem esztétikai probléma! A XXI. század népbetegsége, az elhízás okozza a legtöbb ér-, keringés- és vérnyomásproblémát, bélrendszeri megbetegedéseket és a cukorbetegséget is. Oka - ahogy már tudjuk - a helytelen, mozgásszegény életmód, az egészségtelen, rendszertelen táplálkozás.
Az elhízás kezelésére személyre szabott tanácsadással és programmal várjuk Önt!
Megújul a természet, megújult a Relax Spa kozmetikája is!

Jöjjön el hozzánk, ismerje meg új kozmetikus kollegáinkat, Timit és Zsófit, próbálja ki legújabb kezeléseinket és érezze jól magát megújult bőrében.
Csodák márpedig vannak!.... A hyaluronsav-kollagén-hyadroabrázió triója csodát művel még a legfáradtabb arcbőrrel is. Mit tudnak ezek így együtt? Hámlasztás, hidratálás és táplálás egy kezelésben!..."
A masszázs azon kevés kezelés egyike, mely kellemes és mellékhatásoktól mentes.
A ”boldogságért felelős hormon”, az endorfin felszabadításának egyik módja az érintés.
A boldogság pedig, mint tudjuk, gyógyító erejű.
Ha ez az érintés megfelelő testrészen, megfelelő erővel és irányban történik, a gyógyító erő tovább fokozható.

Minden fajta masszázsról elmondható, hogy a testet, illetve annak meghatározott részeit érintve különböző mozdulatokkal, fogásokkal igyekeznek pozitív változást elérni, illetve pozitív állapotot stabilizálni. A testet érő inger lehet mechanikus és bioelektromos, azonban bármelyiket is használjuk a test közvetett vagy közvetlen válasza, a sejtek, szövetek működésének „helyreállítása”, vagyis a gyógyulás.

Az MKB, K&H és OTP SZÉP Kártya elfogadóhelyek közé tartozunk.
Cím:
1027 Budapest, Fazekas u. 22.
Tel.: (1) 201 8719
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P: 8.00 - 20.00 óráig
GPS:
47° 30' 32.7" N, 19° 2' 3.5" E


Megközelítés:
Batthyány tértől 11-es busszal egy megállóra, vagy 4-6 villamossal a Margit körúton, a Mekvárt ligeti megállónál kell leszállni.
Gyalogosan a Szénatértől a Csalogány utcán elsétálni az első lámpás kereszteződésig, és balra fordulva a Fazekas utcába kb. 50 méterre balra található szépségszalonunk.
Várjuk sok szeretettel!

Kiemelt elfogadó helyek: