Réka Vendégház - Kehidakustány

A Zala völgyében fekvő szálláshelyünk, páratlan panorámájával és nyugalmával a legjobb szálláshely, amit csak kívánhat. Az épület négy kiválóan felszerelt apartmannal és kedvező árakkal várja a pihenni vágyókat. Vendégházunk hatalmas játszótere révén a gyermekek kedvenc helye Kehidakustányban.

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Kehidakustány
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Réka Vendégház - Kehidakustány SZÉP Kártya
A Kehida Termálfürdőtől néhány percnyi sétára lévő Réka Vendégházban 3 db 60 m2-es galériás, valamint egy 40 m2-es, teljesen felszerelt lakásba várjuk Kedves Vendégeinket!

Környezettudatos Vendégházunk elsősorban gyermekes családok részére készült, hiszen valamennyi elemében és szolgáltatásában a családoknak, gyermekeknek kíván megfelelni és kikapcsolódást biztosítani.

A vendégházban lévő lakások teljesen felszereltek, etetőszéket, utazóágyat és egyéb szolgáltatásokat igény szerint biztosítunk.

Minden lakáshoz van saját panorámás terasz és gépkocsi parkoló. A ház teljesen körbekerített. Az udvaron szabadtéri konyha, kemence és 1000 m2-es játszótér várja a vendégeket.

OTP, MKB és K&H SZÉP Kártya elfogadóhely vagyunk.
Cím:
8784 Kehidakustány, Hunyadi u. 53.
Tel.: (20) 217 0954
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 50' 32.5" N, 17° 6' 59.2" E


Megközelítés:
Kehidakustány Zala megye északi részén, a Zala folyó észak-déli völgyében terül el. Nyugati partján Kehida, a keletin Kustány községrész. Két észak-déli mellékút szeli át a települést.
A nagyobb forgalmú Zalakomár–Zalacsány–Zalaszentgrót mellékút a nyugati oldalon, a kevésbé forgalmas a keleti parti településeket összekötő alsóbbrendű út.
A falurészek között két híd biztosítja az átkelést.
Autóbusszal Keszthely illetve Zalaszentgrót felől érkező járatokkal lehet elérni.

Kiemelt elfogadó helyek: