SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kehidakustány térségében

Kiemelt kehidakustányi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Kehidakustány térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Kehidakustány településen:

Nagy népszerűségnek örvend az utóbbi időben ez a kedves kis település Zala megye fürdővárosai között. Kehidakustány egyike a Nyugat-Dunántúl turizmusra építő községeinek, mivel a termálfürdő mellett érdemes felfedezni a környék látnivalóit is. A Kustány harangláb a 18. század óta vigyázza a helyiek nyugalmát. A faluban található a Deák Kúria és Múzeum, melyben annak idején közel 50 esztendeig élt a haza bölcse, Deák Ferenc. A múzeumban Deák születésének 200., évfordulója alkalmából, 2003-ban nyitották meg az állandó kiállítást, mely egész évben várja az érdeklődőket. Kehidakustány legjelentősebb turisztikai nevezetessége azonban a Kehida Termál-, Gyógy- és Élményfürdő. A fürdőkomplexum kiváló kikapcsolódást és felüdülést kínál a család minden generációja számára. A kehidakustányi programokon túl érdemes körbe nézni a környék nevezetességeit, látnivalóit illetően is. A szálláshelyek között sokféle árkategória képviselteti magát a magánszállástól, apartmantól a több csillagos szállodáig. A környék természeti kincsei, a települést körülölelő erdők nem csak a túrázóknak kínálnak látnivalókat, mert itt hóvirág, kikerics, erdei ciklámen is otthonra talál. Kehidakustányon is bőségesen válogathatunk a plasztikkártya elfogadó helyek kínálatából, mind szállás, mind szolgáltatás és vendéglátás tekintetében.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Kehidakustány környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.