Prímás Pince Étterem és Boralagút - Esztergom

Legyen a vendégünk! A Prímás Pince Étterem és Boralagút egyedülálló komplexum várja Esztergomban a Bazilika dombja alatt! Éttermünk sikeresen ötvözni a nemzeti hagyományokat a modern gasztronómiai elemekkel, de a Kárpát- medencei magyarság ételeinek változatosságát és nemzeti jellegét híven megőrzi.

Vendéglátás  >   Étterem
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Esztergom
Jellemzők: Magyaros ételek, Kerthelyiség-terasz, Pincehelyiség, A la carte, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Prímás Pince Étterem és Boralagút - Esztergom SZÉP Kártya
A jelenlegi Főszékesegyházzal egyidős, közel 3000 négyzetméteres pincerendszer lélegzetelállító építészeti megoldásaival semmilyen szempontból sem „csak” egy étterem.Az esztergomi Bazilika alatt található turisztikai, gasztronómiai és borkulturális központ történelmi falai között a modern gasztronómia szellemében működő étterem mellett a boralagút a Kárpát-medence borvidékeit bemutató kínálattal, a kávézó és cukrászda helyben készült süteményekkel és kávékülönlegességekkel, az ajándékbolt pedig kulináris termékekkel és kézműves ajándéktárgyakkal várja az ide látogatókat.

Az újrakóstolt Kárpát-medence A különböző tájjellegű konyhai stílusok harmonikus egysége biztosítja az állandó megújulást a konyhánk és személyzetünk számára. Állandó kínálatunk mellet a rendszeresen megújuló szezonális ajánlatok és az egyedi megrendelések alapján megálmodott 6-7 fogásos gálavacsorák teszik igazán változatossá kínálatunkat.
Cím:
2500 Esztergom, Szent István tér 12.
Tel.: (33) 541 965
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 48' 0.1" N, 18° 44' 15.9" E


Megközelítés:
Budapest felől a 11-es vagy a 10-es (majd 111-es) főúton közelíthető meg.
Tömegközlekedéssel Budapest irányából a 800-as vagy 880-as buszjárattal lehet eljutni vagy vonattal a MÁV esztergomi vonalán.

Kiemelt elfogadó helyek: