Pleiveisz Apartman - Sárvár

A Thermal fürdőtől 300 m -re, a centrumhoz közel található a Pleiveisz apartman. Az apartman kellemes, nyugodt környezetben helyezkedik el Sárvár üdülőövezetében, ahol minden kedves vendég megtalálja a számára meg 1000 m-re a szállástól a város értékes látnivalófelelő kikapcsolódási lehetőséget.

Szállás  >  Sárvár  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Vas
Jellemzők: Wellness, Városlátogatás, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
Pleiveisz Apartman - Sárvár SZÉP Kártya
Az apartmanokhoz önálló terasz tartozik. Kényelmes és biztonságos parkolási lehetőség van 2-3 autó számára az apartman közvetlen közelében. A szállástól 300 m-re az új, nemzetközi színvonAz apartmanhoz legközelebb 300 m-re található étterem, de a város különböző pontjain számos vendéglő várja ezen kívül még a vendégeket.alú gyógy- és wellnessfürdő 2002. decemberétől 3600 m2 vízfelülettel, színes programokkal várja vendégeit. A létesítmény speciális szolgáltatásai révén (wellness, egészségmegőrző és rekreációs szolgáltatások) a gyógyvendégek mellett a családok számára is élményt nyújtó kikapcsolódást biztosít.
Pleiveisz Apartman szolgáltatásai:
szoba
konyha
fürdőszoba
wc
TV
WiFi
minikonyha
mikrósütő
kenyérpirító
hűtő
kávéfőző
önálló terasz
parkolási lehetőség

Pleiveisz Apartman - Sárvár SZÉP Kártya

Cím:
9600 Sárvár, Szatmár u. 11/b
Tel.: (70) 201 4400
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 15' 1.4" N, 16° 56' 57.5" E
Megközelítés:
A várost autóval Bécs-Sopron irányából vagy Balaton irányából a 84-es főúton lehet megközelíteni, míg Szombathely felől a 88-as számú főút vezet be a városba. Az apartmanhoz legközelebbi buszmegálló 300 m-re található, ahol a távolsági járatokkal minden jelentős település elérhető néhány óra alatt. A vasútállomás 2 km-re található, Szombathely-Budapest vonal egyik fő megállóhelye.