Pizza & Gyros Étterem - Tata

A Pizza & Gyros Étterem munkatársai mindig a minőségre és frissességre törekednek, ezért az ételek frissen készülnek, minőségi alapanyagokból. Folyamatosan új ötleteken és ízeken gondolkodunk, hogy különbözzünk másoktól és egyedit alkossunk. Itt olyat eszel, amit mi is megeszünk. Itt mindenki megtalálja a kedvére valót.

Vendéglátás  >   Pizzéria
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Tata
Jellemzők: Magyaros ételek, Házias ételek, Napi menü, Felszolgálás, Házhozszállítás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pizza & Gyros Étterem - Tata SZÉP Kártya
A Pizza & Gyros Étterem 2008-ban kezdte meg működését Tatán eredetileg Gyros Bár néven. Vendégeinknek köszönhetően folyamatosan tudtunk fejleszteni és fejlődni így mostanra kibővült és ínycsiklandozó étlappal rendelkezünk. Ezzel egyidejűleg nevünk is változott és kialakult a Pizza & Gyros Étterem elnevezés.

A kezdeti büfénk két fős befogadóképességét többszöri átköltözés után egy 35 fős gyorséttermi és egy 60 fős kerthelyiségi befogadóképességű üzletre bővítettük. Vendégeink igényeihez alkalmazkodva a házhoz szállítást, valamint délidőben többféle menüs étkezési lehetőséggel várjuk kedves vendégeinket. Zenés-táncos rendezvények, valamint esküvők lebonyolítását vállaljuk rendezvénytermünkben.
pizza
gyros
üdítő
Cím:
2890 Tata, Ady Endre utca 55.
Tel.: (34) 655 655
Nyitvatartás:
01.02 - 12.30.
GPS:
47° 38' 51.1" N, 18° 19' 45.1" E


Megközelítés:
Autóval az 1-es főút mellett található a Budapest felé menő oldalon. Parkolás az étterem előtt lehetséges.
A Tata Tóváros vasúti megállótól 15 perc sétára található.
A Tata nagy állomástól helyi járattal közelíthető meg.

Kiemelt elfogadó helyek: