Pi Health Pilates Studio - Budapest

Formás alak, tónusos izmok, hajlékony, rugalmas test. Egyéni, és csoportos órákon STOTT PILATES® gépek és eszközök használatával profi oktatókkal várunk minden kedves érdeklődőt! Szereted a kihívásokat, és nagyobb testtudatra vágysz? Akkor nálunk a helyed!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Stresszoldás, Életmód, Testedzés, Aktív pihenés, Szórakozás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pi Health Pilates Studio - Budapest SZÉP Kártya
Formás alak, tónusos izmok, hajlékony, rugalmas test. Ez az, ami elérhető a pilatesszel. Hangulatos környezetben a Svábhegyen, professzionális STOTT PILATES® oktatókkal várunk minden kedves érdeklődőt egyéni és duett órákra, ahol speciális pilates gépek használatával tesszük még élvezetesebbé és hatékonyabbá az edzést. Valamint csoportos órákra ahol eszközök használatával tesszük változatosabbá az órákat!

Férfiaknak és nőknek minden korosztálynak egyaránt ajánlott preventív mozgásforma, ami a közhiedelemmel ellentétben igazi kihívásokat tartogat mindenkinek. Önálló edzésként is megállja a helyét, valamint élsportolóknak kiegészítő tréningként javasolt. Ha egészséges, harmonikus izomzatra vágyik, mi itt vagyunk, hogy támogassuk céljai elérésében!
Cím:
1121 Budapest, Költő u. 30.
Tel.: (70) 523 6568
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 42.8" N, 18° 59' 40.4" E


Megközelítés:
Legegyszerűbb autóval megközelíteni a stúdiót (A XII. kerületben az Istenhegyi, vagy a Mártonhegyi útról a legegyszerűbb behajtani a Költő utcába), de busszal is elérhetőek vagyunk (21, 21A, 212, 112, fogaskerekű).
A stúdió a Svábhegyi Sport Klub területén található.

Kiemelt elfogadó helyek: