Pesti Szálló - Budapest

Budapest egyik legnagyobb kerületének kertvárosi részében, a XVII. kerület fő ütőerén, a Pesti út 41/C szám alatt található a Pesti Szálló, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel is egyaránt könnyen megközelíthető. Közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es, és M5-ös autópályával.

Szállás  >   Egyéb szállás
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pesti Szálló - Budapest SZÉP Kártya
A szálláshelyeinket úgy alakítottuk ki, hogy a Pesten munkavállalóknak, a Pesten tanuló diákoknak, vagy akár az egyénileg, csoportosan Pestre látogatóknak, kényelmes, csendes, családias környezetben tudjunk elhelyezést biztosítani.

A Pesti Szálló 100 fő munkavállaló ill. ifjúsági hostelt kereső fiatal kényelmes elhelyezésére, 2-3-4 ill. 5 férőhelyes napfényes szobák szolgálnak, melyek hűtőszekrénnyel, zárható szekrénnyel, kártyás telefonnal, kábel TV-vel felszereltek. Az olvasni vágyóknak könyvtárszoba, ill. a világ eseményei után érdeklődőknek ugyanitt internet elérhetőséget biztosítunk.

A tisztálkodást nemenként elkülönített zuhanyzók és toalettek biztosítják. Főzési és melegítési lehetőséggel felszerelt konyhák állnak lakóink rendelkezésére. A mosási lehetőséget vendégeink részére automata mosógéppel biztosítjuk. Fenti szolgáltatásainkat a szállásdíjak mind magukban foglalják. Nagy gondot fordítunk szálláshelyünk tisztaságára, ezért a szobák és a közös helységek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente, illetve szükség szerint gondoskodunk.

A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a szomszédos partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, konditerem, számos sportpálya (foci, kosár, kézi, röplabda), uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Kis Titok, Fáni Kifőzde, Mimi Kínai Étkezde, Lidi Mama Konyhája, La Donna Pizzéria, Tacuba Étterem) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is.
Cím:
1173 Budapest, Pesti út 41/C.
Tel.: (70) 366 9291
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 28' 57" N, 19° 14' 20.3" E


Megközelítés:
Kőbánya-Kispest: 202E jelzésű autóbusszal, a Kis utcai vagy a Bakancsos utcai megállónál kell leszállni.

Őrs vezér tere: 97E vagy a 169E jelzésű autóbusszal, a Kis utcai vagy a Bakancsos utcai megállónál kell leszállni.

vagy a 161A busszal a végállomásig, és onnan 1 perc séta (a szálló mögötti megálló).

Népliget: 3-as metróval Kőbánya-Kispestig, majd onnan a 202E jelzésű autóbusszal.

Kőbánya Alsó vasútállomás: 162A busszal a Kis utcai vagy a Bakancsos utcai megállóig kell menni.

Kiemelt elfogadó helyek: