Parton Hotel & Bowling - Tiszakécske

2 sávos bowlingpálya, biliárdterem, csocsó a házon belül, és 250 m-re a termálfürdő, 200 m-re a tiszai szabadstrand. A tiszai Miskó István sétány pedig az épületnél végződik, amin egy kényelmes sétát követően elérhető a tiszai kilátó és egy játszótér is.

Szállás  >   Hotel**
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Tiszakécske
Jellemzők: Családbarát, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Parton Hotel & Bowling - Tiszakécske SZÉP Kártya
A hotel 15 szobával rendelkezik (10 klasszik és 5 komfort szoba), melyek 2, 3 illetve 4 ágyasak. Gyerekes családok számára ajánljuk galériás szobáinkat, mely a szobán belül kialakított, korláttal ellátott, fa létrán megközelíthető fekvőhelyeket jelent, ahol akár 2-3 gyerek is elszállásolható. Ez a megoldás többnyire a gyerekek kedvence, de többször előfordult már, hogy felnőttek is igénybe vették, sőt arra is volt már példa, hogy az egész család ott aludt.

Az épület emeletén kialakításra került egy közös használatú terasz, ami egyaránt használható baráti beszélgetések, napozás vagy pihenés céljára.

Az épületen belül 2 sávos bowlingpálya, biliárdterem, darts és csocsó is várja az idelátogatókat, melyek az épület alagsori szintjén találhatóak. (A játékok használatának díját a szoba ára nem tartalmazza.)

A hotel Tiszakécske "főutcáján" található, mindenhez közel: termálfürdő, tiszai szabadstrand, étterem, pizzéria, sétány, játszótér, kilátó.
Cím:
6060 Tiszakécske, Fürdő u. 87.
Tel.: (30) 494 7393
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 56' 22.5" N, 20° 7' 16.1" E


Megközelítés:
Az üdülőövezet "főutcáján", a körforgalomnál található az épület. Kényelmes, ingyenes parkolás biztosított.

Kiemelt elfogadó helyek: