Pannónia Apartman - Eger

Az Egri várhoz és a belvároshoz közeli 5 fős apartmanunk pihenni vágyó kisebb társaságok, családok fogadására alkalmas. Közvetlen szomszédságban étterem és pizzéria működik. Tökéletes választás, ha pihenése során szeretné az autóját nélkülözni, pár perc sétával a belváros is könnyen elérhető.

Szállás  >   Apartman
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Pannónia Apartman - Eger SZÉP Kártya
2019-ben teljesen felújított apartmanunk az Egri vártól 350 méterre található. A történelmi belváros 10 perces sétával elérhető. Az apartman amerikai konyhás nappalival, illetve két szobával és fürdőszobával rendelkezik. Az épülethez részben fedett udvar tartozik. A házban a vastag falaknak köszönhetően nyáron is kellemesen hűvös a klíma. Az egyik hálótérben egy franciaágy, a másikban egy franciaágy és egy egyszemélyes ágy várja vendégeinket. A konyha fagyasztóval ellátott hűtőszekrénnyel, kávéfőzővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel és elektromos főzőlappal felszerelt. A szállás közvetlen szomszédságában pizzéria és étterem, pár lépésre pedig egy kisbolt található. Parkolásra az épület előtt van lehetőség.
Cím:
3300 Eger, Vécseyvölgy utca 1.
Tel.: (30) 462 5224
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 54' 29.3" N, 20° 22' 51.8" E


Megközelítés:
Egerbe Kerecsend vagy az M25-ös autóútról érkezve a Mátyás király-Deák Ferenc-Klapka György-Mekcsey-Bástya-Gárdonyi útvonalon, észak felől a Rákóczi-Cifrakapu-Tetemvár utcákon át,vonattal a vasútállomásról taxival érhető el.

Kiemelt elfogadó helyek: