Pálma apartman - Szentes

Szentes központjában, mégis csendes helyen várjuk az idelátogató vendégeket. Apartmanunkban két szoba, kis, felszerelt konyha, fürdőszoba, erkély található. Nagy melegben légkondicionáló biztosítja a kellemes klímát. Kényelmes szálláshelyet tudunk biztosítani 4 fő részére.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Csongrád  >  Szentes
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Pálma apartman - Szentes SZÉP Kártya
A hálószobában franciaágy, a nappaliban kihúzhatós ágy található. Az apartmantól gyalog szinte minden pár perc alatt elérhető: pl. éttermek, kisboltok, cukrászdák vagy a hetente kétszer (csütörtökön és vasárnap)nyitva lévő helyi friss zöldségeket kínáló gazdag piac.

A Szentesi Üdülőközpont 5-10 perc gyalog. Az autóbusz vagy vonat állomás sincs messze, de kérés esetén segítünk onnan a helyszínre érkezésben. Szentestől kb. 15 km-re található a Körös-Torok üdülő övezet. Nyáron kedvelt helyszín a Tiszában strandolni vágyóknak.
Cím:
6600 Szentes, Klauzál utca 4/B.
Tel.: (30) 968 9245
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 39' 7.9" N, 20° 15' 51.6" E


Megközelítés:
Szentes központjában, az OTP háta mögötti utcában vagyunk. A Kossuth (fő) utcáról kell befordulni a Klauzál utcába, ahonnan az első kis utcába betérve ( ami még mindig Klauzál utca) a gyógyszertár előtt meg is érkeztek.

Kiemelt elfogadó helyek: