Hatékony, időtakarékos edzések neked. Ahány ember, annyi megoldás de van egy dolog, ami nélkül mi is tehetetlenek vagyunk: a Te elhatározásod nélkül a dolog nem fog menni. De ezzel kapcsolatban mindjárt van két jó hírünk is: az a tény, hogy e sorokat olvasod, már azt jelenti, hogy a döntés megszületett.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Székesfehérvár
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Életmód, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Oxygym - Székesfehérvár SZÉP Kártya
Az Oxygym, 400 négyzetméteres fitnesz teremben közel 70 gép (erőgépek és kardiópark, Ivanco tárcsák, HOIST gép) található. Edzőtermünk lehetőséget nyújt minden érdeklődő számára - korának és edzettségi állapotának megfelelő - erősítő, állóképesség fejlesztő vagy éppen zsírégető edzésre.

Hatékony, időtakarékos edzések neked. Ahány ember, annyi megoldás - de van egy dolog, ami nélkül mi is tehetetlenek vagyunk: a Te elhatározásod nélkül a dolog nem fog menni. De ezzel kapcsolatban mindjárt van két jó hírünk is: az a tény, hogy e sorokat olvasod, már azt jelenti, hogy vagy megszületett Benned a döntés, vagy pedig azt, hogy több információra van szükséged a jó döntéshez...

Továbbá nálunk megtalálod vitaminok és táplálékkiegészítők, üdítők és ruházati termékek széles választékát.
Cím:
8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc u. 6.
Tel.: (20) 573 6440
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 11' 21.9" N, 18° 25' 11.2" E


Megközelítés:
A fitnesz terem a belvároshoz közel, jól megközelíthető helyen a Deák Ferenc u. 6. szám alatt található. Autóval megközelítve a komplexum előtt, mellett található parkolóhelye parkolhatnak vendégeink. Akik kerékpárral vagy motorral érkeznek, azok a bejárat melletti tárolókban helyezhetik el (zárhatják le) kétkereküiket. Akik a tömegközlekedést választják azok is könnyen eljuthatnak hozzánk, hiszen a vidéki autóbusz-pályaudvar, valamint a vasútállomás csak pár percre van tőlünk.

Kiemelt elfogadó helyek: