Outlet Hotel - Polgár

4*-os, 2017-ben épült, elegáns, modern kialakítású szálloda, a Polgár mellett elhaladó M3-as autópálya 175-ös kilométerénél. Étterem és rendezvényterem is vendégeink rendelkezésére áll. A wellness használat, a parkolás és a bicikli használat ingyenes.

Szállás  >   Hotel****
Észak-Alföld   >  Hajdú-Bihar  >  Polgár
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Outlet Hotel - Polgár SZÉP Kártya
Az Outlet Hotel Polgár**** 2017-ben épült, elegáns, modern kialakítású szálloda, amely a Polgár mellett elhaladó M3-as autópálya 175-ös kilométerénél helyezkedik el.

Tökéletes választás mindazoknak, akik üzleti úton vagy átutazóban vannak, de családi pihenésre, hétvégi frissítő feltöltődéshez is ideális. Ötven szoba – 1, 2 és 3 fős standard szobák, valamint 4 fős lakosztályok –, wellness részleg és konferenciaterem áll rendelkezésre, a szálloda saját étteremben pedig kiváló minőségű és változatos fogásokat kóstolhatnak meg kedves vendégeink.

A hotel teljes területén elérhető és ingyenesen használható a wifi és a vezetékes internet, a parkolás szintén díjmentes. A friss, elegáns belső dizájnnal egyszerre otthonos és exkluzív atmoszférára törekedtünk, hogy vendégeink rövid és hosszabb tartózkodás esetén is teljes kényelemben és zavartalanul pihenhessenek.
Cím:
4090 Polgár, Hajdú út 52.
Tel.: (52) 887 827
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 50' 38.6" N, 21° 8' 26.8" E


Megközelítés:
Közvetlenül az M3 autópálya 175-ös kilométerénél. Debrecentől, Miskolctól és Nyíregyházától is könnyen elérhető távolságra.

Kiemelt elfogadó helyek: