Őrségi Szalma Vendégház - Szalafő

Őrségi Szalma Vendégház új építésű, ökoház. Tavaszi madárcsicsergős vagy téli csendességű fenyőerdő mellett ébredni és ezt a nagy teraszról csodálni... az nem mindennapi.Az őrségi erdő a kertünk része. Itt minden a pihenésről, az egymásra figyelésről szól. Nézzen el hozzánk. Sok szeretettel várjuk!

Szállás  >   Vendégház
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Szalafő
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Őrségi Szalma Vendégház - Szalafő SZÉP Kártya
Házunk autentikus, rönk födém, szalma falazat, mész festés, falusi de mégis különleges berendezésű. Tipp-topp 2 fürdőszobás, 2 hálószobás, kényelmes nappali, felszerelt konyha+étkező és egy nagy fedett teraszon kültéri infraszauna. Közel 8000 m2 terület melyben az őrségi erdő a házig nyúlik fel a lankás dombon.

Csend, nyugalom, jó levegő és őzek, mókusok, nyuszik szelik át a kertünket. Kitűnő választás a kikapcsolódásra, pihenésre, kuckózásra vágyóknak. Kirándulóknak, családoknak, barátoknak kellemes beszélgetésekhez ad otthont. Jöjjön el hozzánk és ismerje meg, fedezze fel az Őrség 1000 apró csodáját!
Cím:
9942 Szalafő, Csörgőszer 11.
Tel.: (30) 949 5165
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 51' 41.5" N, 16° 20' 56.8" E


Megközelítés:
Autóval egyszerűen, GPS vagy térkép alapján megtalálható a vendégházunk. Az őrségben nagy erdők, terek, sétautak, kiránduló helyek, fürdő tavak, sok sok természeti látnivalók vannak. Érdemes gyalogolni, sétálni, autózni vagy egyszerűen csak leülni és elmerülni a nyugalomban.

Kiemelt elfogadó helyek: