Oregano Apartman - Siófok

Siófok kertvárosi részében, csendes utcában teljesen felújított apartman házunkban kínálunk 2 hálószobás saját fürdőszobás légkondicionált apartmanokat. Családok részére ideális, a csendes környezet tökéletes a kikapcsolódásra, pihenésre, a strand is csak 15 perc séta.

Szállás  >   Apartman
Dél-Dunántúl   >  Somogy  >  Siófok
Jellemzők: Családbarát
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Oregano Apartman - Siófok SZÉP Kártya
Siófok kertvárosi részében csendes utcában teljesen felújított apartman házunkban kínálunk 2 hálószobás saját fürdőszobás légkondicionált apartmanokat.

Az apartman ház a Balaton parttól 700 m-re a városközponttól 1000 m-re helyezkedik el. A kertben grillezési lehetőség a gyerekeknek játszótér a felnőtteknek egy kényelmes szaletli áll a rendelkezésükre, alkalmas közös beszélgetésekre étkezésekre és pihenésre.

Apartman házunk teljes egészében család és baba barát. Ingyen biztosítunk kis ágyat etetőszéket kis kádat. A konyhák teljesen fel vannak szerelve edényekkel és minden konyhai eszközzel. Hűtőszekrény főzőlap mikró filteres tea kávé főző kenyér pirító. A szobákban WIFI és LCD televízió áll a vendégek rendelkezésére. Az udvaron zárt parkolási lehetőség mindegyik lakrészhez.

Kerékpár tárolásra alkalmas hely van kialakítva az apartmanház alagsorában.

Apartman házunk tisztaságával meg lesz elégedve azt garantáljuk.
Cím:
8600 Siófok, Szépvölgyi utca 28/A
Tel.: (20) 545 4557
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
05.01 - 09.30.
GPS:
46° 53' 48" N, 18° 2' 1.9" E


Megközelítés:
Balatonszabadi felől a 7-es úton érkezve a Ford Máté autókereskedésnél balra fordulva, Zamárdi felől érkezve a Ford Máté autókereskedésnél jobbra fordulva, majd egyenesen tovább haladva jutunk a Szépvölgyi utcába, itt már csak a 28/A házszámot kell megkeresnünk az utca közepe táján, jobb oldalon.

Kiemelt elfogadó helyek: