Öreg Pajta Vendégház - Orfű

Festői környezetben, a Mecsek lábánál várjuk kedves vendégeinket az egyedülálló hangulatú Öreg Pajta Vendégházban, Orfűn. Szálláshelyünk magával ragadó miliője különleges üdülési élményt biztosít. Szobáink kényelme mellett ízletes házias ételeket, remek szabadtéri programokat kínálunk.

Szállás  >   Vendégház
Dél-Dunántúl   >  Baranya  >  Orfű
Jellemzők: Családbarát, Akadálymentesített, Falusi turizmus, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Öreg Pajta Vendégház - Orfű SZÉP Kártya
Pécstől 15 km-re, Orfűn található az Öreg Pajta Vendégház. A vendégházban 3 db 2 ágyas, illetve 2 db 4 ágyas szoba található valamint egy négy fős galéria.
A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, amelyek páraelszívóval vannak felszerelve. Az épületben található étkezőben szolgáljuk fel a bőséges-házias reggelinket, igény szerint.
A házban wifi internet van, az eszközök használata ingyenes. A házhoz zárt parkoló tartozik, amelyet díjmentesen lehet használni.
A teraszon lehetőség nyílik szabadtéri sütésre vagy főzésre is. A gyerekeknek játéksarok illetve egy játszótér és játékok kínálnak szórakozási lehetőséget.
A szobák ára nem tartalmazza a svédasztalos reggelit, az idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő.

A vendégháztól 300 méterre található a Kis-tó strand, illetve egy golfpálya, valamint a Malom Múzeum. Negyedórányi sétára található az újonnan nyílt aquapark, illetve a vizi turisztikai központ. Emellett számtalan kikapcsolódási, sportolási lehetőséget kínál kicsiny falunk, így mindenki megtalálja a kedvéhez valót.
Kellemes időtöltést kívánunk minden visszatérő és leendő vendégünknek.
Cím:
7677 Orfű, Kossuth L. u. 21.
Tel.: (72) 950 139
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.01 - 10.31.
GPS:
46° 8' 12.1" N, 18° 9' 16.8" E


Megközelítés:
Az Öreg Pajta Vendégház Pécstől 15 km-re található a festői környezetben lévő Orfűn.
A szállás a főút mellet található, busszal is megközelíthető. A házhoz zárt parkoló tartozik, amelynek használata ingyenes. A vendégháztól 200 méterre kiépített kerékpárút és túraútvonalak is találhatók.

Kiemelt elfogadó helyek: