Opti City - Székesfehérvár

Szakorvosi szemvizsgálat gyerekek és felnőttek részére. Szemvizsgálatot végzi: Dr. Pallós Ivett szemész szakorvos. Továbbá teljes körű optikai szolgáltatás szemüveg készítés és kontaktlencse illesztés. Az optikában széles palettával rendelkező márkakészlet várja a vásárlókat.

Szabadidő  >   Egészség
Közép-Dunántúl   >  Fejér  >  Székesfehérvár
Jellemzők: Gyermekeknek, Fiataloknak, 50 év felettieknek, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Opti City - Székesfehérvár SZÉP Kártya
Szakorvosi szemvizsgálat gyerekek és felnőttek részére. Szembetegségek kiszűrése szürkehályog, zöldhályog. Szakorvosi leletek kiadása munkáltatónak monitor előtti munkavégzéshez. Szemvizsgálatot Végzi: Dr. Pallós Ivett szemész szakorvos. Továbbá teljes körű optikai szolgáltatás szemüveg készítés és kontaktlencse illesztés.

Az optikában széles palettával rendelkező márkakészlet várja a vásárlókat. Legyen szó akár a női, férfi, tinédzser vagy akár gyerek vásárlókról. Munkatársaink profi szakmai tudással fognak segíteni az optikába látogatóknak. Térjen be hozzánk és vegye igénybe szolgáltatásainkat.
Cím:
8000 Székesfehérvár, Lépcső utca 2.
Tel.: (22) 242 489
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 11' 24.4" N, 18° 24' 32.1" E


Megközelítés:
Üzletünket Székesfehérváron az Alba Pláza vonzáskörzetében találja, ahol könnyed parkolási lehetőség a környéken. Az Alba Plázától haladva a Liszt Ferenc utcán fölfele jobb oldalon a második üzlet az Optika ahol jól kivehető Opti City cégér látható.

Kiemelt elfogadó helyek: