Odalent Kalandpince - Escape Room - Gyula

Hűvös pincerendszer. Vastag falak. Ha bezárunk – vajon kijutsz-e? A szabaduláshoz rendelkezésre álló 60 perc alatt logikai feladványok, zárak és lakatok állják utatokat, és itt nem az erő, hanem az ész a fontos! Ha nem figyelsz – lent maradhatsz!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Dél-Alföld   >  Békés  >  Gyula
Jellemzők: Csoportoknak, Fiataloknak, Családoknak, Középkorúaknak, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
K&H
Odalent Kalandpince - Escape Room - Gyula SZÉP Kártya
A feladat egyedül lehetetlen, kell hogy legyen segítséged a bajban! A szabaduláshoz rendelkezésre álló 60 perc alatt logikai feladványok, zárak és lakatok állják utatokat, és itt nem az erő, hanem az ész a fontos. Ám a feladat nem lesz egyszerű! Tágra nyílt szemmel és nyitott elmével gyere hozzánk, és akkor megtalálod azt az élményt, amit nálunk keresel. Figyelemmel, logikával és leleménnyel minden akadály leküzdhető. Azonban ne gondold, hogy könnyű menet lesz: az idő sürget, a dolgok pedig nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak!

Ha nem figyelsz – lent maradhatsz!
Cím:
5700 Gyula, Kossuth Lajos utca 7.
Tel.: (70) 512 3733
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 38' 41.9" N, 21° 16' 44.7" E


Megközelítés:
Megtaláltok minket Gyula belvárosában, a Tourinform iroda alatti pincében az Öcsi és Fuszek vendéglővel szemben. Amennyiben a vár felől érkeztek, akkor az út bal oldalán, a körforgalomnál lévő Family fagyizótól 2 perc sétára leszünk, a másik irányból pedig a Kézműves cukrászdát és a Bols Cafe-t elhagyva pár perc séta után juttok el hozzánk. Parkolni az út mindkét oldalán lehet, viszont figyeljetek rá, hogy hétfőtől péntekig, 8-18 óráig fizetni kell érte. Odalent várunk benneteket!

Kiemelt elfogadó helyek: