NaturaDent Esztétikai és Lézerfogászat - Budapest

2008 óta a leginnovatívabb lézerfogászati eszközök segítségével nyújtunk teljes körű fogászati ellátást. Legyen szó esztétikai beavatkozásokról vagy komplex szájsebészeti műtétekről, mindig a teljes fogazatműködés és archarmónia figyelembevételével kezeljük pácienseinket.

Szabadidő  >   Egészség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Szépségápolás
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
NaturaDent Esztétikai és Lézerfogászat - Budapest SZÉP Kártya
A mindenre kiterjedő figyelem és gondoskodás, továbbá a csúcsminőségű anyagok, eszközök és technológiák használata a Naturadent Esztétikai és Lézerfogászat védjegye.

Elégedett páciensek ezrei tudják, hogy fogászati problémáiktól a Váci utca 81. alatt található barátságos, kényelmes, saját mélygarázzsal rendelkező rendelőnkben válhatnak meg a leggyorsabban, kompromisszummentesen.

A Naturadent fogászat csapata minden kezelés megkezdése előtt kiemelt figyelmet fordít arra, hogy barátságos légkört és bizalmas hangulatot teremtsen. Belvárosi rendelőnk tágas kialakítása, fényes terei és szállodai színvonalú berendezése egyaránt klienseink különleges igényeit szolgálják.

6 tágas fogászati kezelőben állunk a fájdalommentesen gyógyulni vágyók rendelkezésére, a koraitól egészen a késő esti időpontokig.

Orvosi csapatunk büszke rá, hogy nívós, nemzetközi szakmai konferenciákon, képzéseken és előadásokon fejleszti tudását, hogy Ön mindig a legkorszerűbb kezelésben részesülhessen a Naturadent Lézerfogászat kezelőiben.

A lézerfogászati, szájsebészeti, implantológiai, parodontológiai, esztétikai, protetikai és mikroszkópos beavatkozások szakterületét egytől egyig kiváló fogorvosok képviselik a Naturadentnél. Nálunk minden lézeres szájsebészeti kezelést tapasztalt szakterületi specialista végez. Kezeléseink során modern, csúcskategóriájú fogászati lézereket és mikroszkópot használunk. Ez lehetővé teszi, hogy kiemelkedően magas felszereltségünkkel és szaktudásunkkal prémium minőségű ellátásban részesíthessük Önt.

Számunkra csak a legmagasabb minőség lehet elég jó, ezért innovatív technológiájú berendezésekkel és világszínvonalú svájci, német, valamint japán alapanyagokkal dolgozunk. A Naturadent lézerfogászat felszereltsége és kialakítása Nyugat-Európa bármelyik fővárosában megállja a helyét. Nem véletlen, hogy számos külföldi páciensünk utazik Budapestre azért, hogy igénybe vehesse első osztályú szolgáltatásainkat.
NaturaDent Esztétikai és Lézerfogászat szolgáltatásai:
Esztétikai fogászat
Lézeres fogfehérítés
Fogfehérítés
Mosolytervezés
Fogszabályozás
Láthatatlan fogszabályozás (invisalign)
Protetika
Szájsebészet
Implantológia
Parodontológia
Endodoncia
Mikroszkópos kezelés

NaturaDent Esztétikai és Lézerfogászat - Budapest SZÉP Kártya

Cím:
1056 Budapest, Váci utca 81.
Tel.: (1) 789 0690
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 17.3" N, 19° 3' 25.2" E
Megközelítés:
4-es metró Fővám téri megállója közelében található, könnyen megközelíthető a 3-as metróval a Kálvin Tér felől, vagy 8-as, a 9-es és a 112-es busszal a Kálvin tér felől pár perc sétával. Javasoljuk még a 47-es és 49-es villamosokat és a 83-as trolibuszt.

Autóval érkezők számára parkolási lehetőséget biztosítunk a Váci Utca Center mélygarázsában, mely kényelmesen elérhető, fűtött és őrzött.