Naposvendégház - Kiskunmajsa

Kiskunmajsa a Duna-Tisza közén található mely a termálfürdőről híres. Kiskunmajsán szeretne pihenni a Termálfürdőhöz közel, jó választás lehet a Naposvendégház. A fürdőhöz csupán 300 m távolságra gyalog 10 percre, csendes, nyugodt, családias, tiszta apartman, grillezési, bográcsozási lehetőséggel.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kiskunmajsa
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Naposvendégház - Kiskunmajsa SZÉP Kártya
Egyszintes épület melyben kényelmesen maximum 6 fő tud pihenni. Egy szoba franciaággyal, egy szoba 2 db egyszemélyes ággyal, nappali, két fõs ággyal. Teljesen felszerelt konyha, mikróval, hűtővel, edényekkel stb. fürdőszoba zuhanykabinnal és külön wc található. Az udvaron kertibútorral berendezett fedett terasz áll a vendégek kényelmére, grillezési és bográcsozási lehetőséggel. Az autót is biztonságban tudhatja a zárt udvaron.A fürdőzés után kellemes időtöltés lehet egy kis játék lengőtekével, vagy csocsóval. SZÉP kártyát elfogadjuk.
Cím:
6120 Kiskunmajsa, Napsugár u. 9.
Tel.: (70) 213 7716
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.31.- 10.30.
GPS:
46° 31' 18" N, 19° 44' 30.9" E


Megközelítés:
A vendégház Kiskunfélegyházától 22 km-re, Kiskunmajsa központjától 3 km-re található az üdülőfaluban. Az üdülőfaluba beérve rögtön jobbra, majd az első utcán balra fordulunk, tovább haladva az utca végén a szembenlévő üdülő a Naposvendégház.

Kiemelt elfogadó helyek: