Napocska Panzió - Vonyarcvashegy

Panziónk minden szobája TV-vel, saját zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel felszerelt. A néhány évvel ezelőtt épült ház rendkívül jól szigetelt, ezért az utcai zajok nem zavarják vendégeinket.

Szállás  >   Egyéb szállás
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Vonyarcvashegy
Jellemzők: Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Napocska Panzió - Vonyarcvashegy SZÉP Kártya
A szobákhoz minibár méretű hűtőszekrény tartozik, hogy vendégeink innivalót, esetlegesen kisebb adag élelmiszert saját szobájukban hűteni tudjanak, ez a nyári melegben különösen fontos és előnyös lehet. A nagy teljesítményű légkondicionálók / ventilátorok igény szerinti fokozaton használhatók. Ablakaink redőnyösek, így az éjszakai nyugalom minden szempontból biztosított. A nyugalom és a pihenés szempontjából nagyon fontosnak tartjuk, hogy nem fogadunk csoportokat, zajongó társaságokat, csak kifejezetten pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégekre vár szeretettel a különleges atmoszférát sugárzó Napocska Panzió.

Azok számára, akik szívesen kirándulnak, számos lehetőséget tudunk kínálni: Vonyarcvashegyen a Szent Mihály domb a balatoni panorámával és idillikus csendjével szívet melengető látványt nyújt, a Vashegyi kilátó pedig egy kisebb túrát jelentő, örök élmény maradhat. Visszatérve bekukkanthatunk a vonyarci fagylaltok fantasztikus világába, de számos étterem, csárda kínálata is vár ránk. 4-5 km-re, Keszthelyen a gyönyörű Festetics Kastély, Balaton Múzeum , a kikötő , vagy éppen egy hajó kirándulás teheti emlékezetessé a nyaralást. Csupán 10 km-re,Hévízen az Európa szerte híres és látványában is különleges Thermál-tó ad nagy élményt. Akit a várak világa vonz, nem hagyhatja ki a közeli Sümegi-várat, ahol lovas rendezvényekkel és különleges, kulináris élményekkel gazdagodhatnak vendégeink. A Szigligeti-vár hasonló közelségben és maradandó élményt biztosítva várja a vendégeket.
Cím:
8314 Vonyarcvashegy, Kossuth u. 19.
Tel.: (70) 576 9057
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
06.01 - 09.30.
GPS:
46° 45' 37" N, 17° 18' 56.3" E


Megközelítés:
A Napocska Panzió a 71-es főúttól kb 150 méteren belül található. Vendégeink autói zárt, biztonságos udvarban parkolhatnak. Utcánk a Balaton partra vezet, így kényelmes sétával elérhető Vonyarcvashegy gyönyörű, különlegesen szép, ősfás strandja, mely minden korosztálynak számos kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Kiemelt elfogadó helyek: