SZÉP Kártya elfogadóhelyek Vonyarcvashegy térségében

Kiemelt vonyarcvashegyi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Vonyarcvashegy térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Vonyarcvashegy településen:

A Keszthelyi-hegység lankái adnak otthont ennek a kedves községnek a Balaton északi partján. Vonyarcvashegy népszerű Balaton-parti település, ahol a fürdőzés mellett az aktív pihenésé a főszerep. Szörfiskola, vízisí, óriás csúszdák és fitneszpark várja a fürdőzőket és a vízimádókat. A vonyarcvashegyi Lidó Strand fiatalok és idősebbek, gyerekek és felnőttek kedvenc helye. A környéket kerékpáron is fel lehet fedezni, ehhez a bicikliket a helyi kerékpárkölcsönzőtől lehet bérelni. A gyerekek számára igazi kalandokat biztosít a Kalandhajó, amely főleg a 2-10 éves gyermekek részére ideális. A falu a természetkedvelők számára is biztosít látnivalókat. A településen található a 40 Halász Emlékhely és a Balatoni Halászok emlékműve. A túrázást kedvelők a Csándor-hegyet megmászva, a Fénykereszthez jutnak, ahonnan páratlan balatoni panoráma tárul a szemük elé. Vonyarcvashegyen is találunk plasztikkártya elfogadó helyeket akár szállás, akár vendéglátás vagy szabadidős programok között nézelődünk. A mozgást kedvelők a strandon lévő Fitneszpark kültéri edzőgépeit is igénybe vehetik – a parkot Senior játszótérnek is hívják. A sport és a mozgás mellett egész nyáron át tartó rendezvénysorozatok gondoskodnak a falubeliek és a turisták szórakozásáról.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Vonyarcvashegy környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.