Motel Botax - Eger

Csendes, igazi család- és diákbarát környezetben várja kedves csoportos és egyéni látogatóit Motel Botax a Bükk hegység lábánál fekvő, élményekben és látnivalókban gazdag Egerben. Szállás mellet igény szerint teljes ellátást biztosítunk. Színes városi programok és bükki túrák szervezésében segítünk.

Szállás  >   Egyéb szállás
Észak-Magyarország   >  Heves  >  Eger
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Motel Botax - Eger SZÉP Kártya
Heves megyében a történelmi nevezetességeiről híres Eger városában a MOTEL BOTAX 400 fős szálláshellyel rendelkezik. Társalgók, teakonyhák és a WIFI térítésmentesen igénybevehetőek. Saját melegkonyhás éttermünkben friss meleg étellel várjuk kedves vendégeinket, igény szerint napi háromszori étkezés vehető igénybe, de egész napos programok esetére hideg csomag is rendelhető.

A turistaszálláshely a város déli részén, a belvárostól és a városi strandfürdőtől mindössze 15-20 percnyi sétára, nyugodt környezetben található, ahol a hatalmas udvaron nyársalásra és gulyásfőzésre is van lehetőség. Ehhez eszközöket ingyenesen biztosítunk.

Az udvar mérete miatt alkalmas nagyobb szabadtéri programok megrendezésére is. Igény szerint segítséget nyújtunk szabadtéri sátor megrendelésében. Évek óta adunk otthont az osztálykirándulások, iskolai-, nyelvi- és egyéb ifjúsági-, sőt gólyatáboroknak is.

Edzőtáborok és tánctáborok lebonyolítására is kiválóan alkalmas szálláshelyünk, ehhez kispályás focipálya, kézilabdapálya, röplabda és tollas pálya, egy kosárlabdapálya, valamint ping-pong asztalok is a vendégek rendelkezésére állnak.

Az udvaron található asztalok és székek szabadtéri tevékenységek megtartására, akár iskolai oktatás, kézműves foglalkozás céljára is alkalmas, de táborozóink gyakran rendeztek különféle ügyességi és akadályversenyeket is.

Referenciáink között szerepel több bel- és külföldi cég (többek között országos és nemzetközi méretű vállalat) továbbképző és csapatépítő tréningjei. Ehhez 3 tantermet (60-90m2) biztosítunk.

Napközbeni kikapcsolódáshoz egy pihenőudvar és emeletenként tágas, kényelmes társalgó várja a vendéget. Gépkocsik és buszok részére őrzött parkolót ingyenesen biztosítunk.

A vasútállomástól mindössze 2 utca választ el minket, a híres Szépasszonyvölgy is akár gyalogosan mindössze 20 perc alatt elérhető. Turistaszállónk leginkább csoportok, iskolások fogadására épít, de ugyanúgy megszállhatnak kisebb létszámú társaságok, családok, vagy pedig párok is.
Cím:
3300 Eger, Külsősor út 8.
Tel.: (36) 311 829, (30) 945 3479
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 53' 8.9" N, 20° 23' 4.5" E


Megközelítés:
Autóbusszal és autóval Budapest felől az M3-as autópályáról a 25-ös főút vezet be Egerbe, innen a város centruma felé a Mátyás király úton haladva jobbra le kell fordulni a Küslősor útra.

A szálló a Külsősor út 8. szám alatt található.

Vonattal Budapest felől Füzesabonyon keresztül érhető el Eger, mint végállomás. A vasútállomástól délre haladva gyalogosan kb. 10 perc sétával érhető el a szálláshely.

Kiemelt elfogadó helyek: