Miami Sun Bronzárium - Nagykanizsa

Szoláriumozzon télen-nyáron! Az egészséges barna bőrszín magabiztossá tesz! Számos egészségi problémára kedvező hatása van, enyhíti az ízületi gyulladást, segít a D vitamin képződésben, csökkenti a prosztatarák, gégerák, mellrák, csontritkulás kockázatát! Törődjön többet egészségével!

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Nagykanizsa
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, 50 év felettieknek, Stresszoldás, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Miami Sun Bronzárium - Nagykanizsa SZÉP Kártya
Üzletünk 1995. szeptembere óta, immár 18 éve üzemel. Kezdetben 1 fekvő géppel indultunk, néhány év múlva álló gépet is beszereztünk. Jelenleg 2 fekvő és 1 álló géppel rendelkezünk. Mindig nagy gondot fordítunk arra, hogy gépeinkben a csövek megfelelő időben ki legyenek cserélve, mert vendégeink elégedettsége fontos számunkra.

A gépeket zseton indítja, 1 zseton 6 perces időtartamú mindegyik gép esetében. Újonnan érkező vendégeiket tanácsokkal segítjük a szoláriumozással kapcsolatban, de régebbi vendégek is kikérik a véleményünket a szoláriumozás időtartamát illetően.

Üzletünkben törekszünk a családias hangulat kialakítására, megtartására. Kedvezményes áru bérleteinkkel: 10, 15, 20 zseton megvásárlására nyílik lehetőség. Ezenkívül folyamatos akciókkal várjuk vendégeinket!
Cím:
8800 Nagykanizsa, Rózsa utca 20/A.
Tel.: (30) 927 1624
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 27' 38.5" N, 17° 0' 42.8" E


Megközelítés:
Nagykanizsa autóbusszal, vonattal is megközelíthető. A keleti városrészben helyezkedik el üzletünk a 7-s főút-tól kb. 100 méterre. A helyi autóbusz közlekedés nagyon jó! Aki autóval érkezik, az üzlet előtt ingyenesen parkolhat!

Kiemelt elfogadó helyek: