Medves Vendégház - Salgótarján

Vendégházunkba szeretettel várjuk mindazokat a párokat, családokat, baráti társaságokat, kikapcsolódni vágyókat, akik elérhető áron, természetes, nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a hétköznapok fáradalmait. Házunk kialakítása kedvez a kettesben érkezőknek, a néhány fős családoknak és a kisebb társaságoknak is.

Szállás  >   Vendégház
Észak-Magyarország   >  Nógrád  >  Salgótarján
Jellemzők: Bababarát, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Medves Vendégház - Salgótarján SZÉP Kártya
A 2009-ben igényesen felújított vendégházban mindent megtalálnak vendégeink, ami a nyugodt kikapcsolódáshoz szükséges. A ház felső szintjén 3 szoba található, melyekhez külön fürdőszoba, TV tartozik. A közös térben jól felszerelt konyha várja vendégeinket, a gyerekek számára pedig külön játszósarkot alakítottunk ki. A legkisebbek kényelméhez járókát, kiskádat, etetőszéket biztosítunk.Az alsó szinten pedig egy 6+2 fős apartman került kialakításra, 2 hálóval, nappalival, étkezővel, konyhával és fürdőszobával.
Az autóval érkezők számára zárt parkolót biztosítunk.

A tágas udvar lehetőséget ad kicsiknek és nagyoknak is a tartalmas szórakozásra. A tűzrakó helynél lehet bográcsozni, szalonnát sütni. A bútorozott, árnyékos teraszon kényelmesen meg lehet ebédelni, vacsorázni. A fiatalok labdázhatnak, tollasozhatnak, ping-pongozhatnak a kertben. Lehetőség van akár falmászásra is, a kisebb gyerekeket pedig egy kis játszótér: homokozó, hinta várja.

A legkisebb állatbarátok számára nagy élmény lehet az állatsimogató, a nagyobbak megismerkedhetnek barátságos, megbízható lovainkkal. Tulajdonosaik több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a lovagoltatásban.

A Medves Vendégház közelében számos túraútvonal, érdekesség található.
Cím:
3109 Salgótarján, Medvesi út 19.
Tel.: (20) 595 9878
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 8' 36.4" N, 19° 52' 10.1" E


Megközelítés:
Tömegközlekedés: Távolsági busszal vagy vonattal érheti el Salgótarjánt. Onnan Salgóbányára a 11B jelzésű helyi busszal juthat el, melyre a Fő tér mellett szállhat fel.

Kiemelt elfogadó helyek: