SZÉP Kártya elfogadóhelyek Salgótarján térségében

Kiemelt salgótarjáni (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Salgótarján térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Salgótarján településen:

Észak-Magyarországon, Nógrád megyében, a határtól nem messze fekszik Salgótarján. Palócföld, vagy más néven Matyóföld szíve több szempontból is felettébb népszerű turisztikai célpont. Az ide látogató turisták a múlt és a jelen különös harmóniáját tapasztalhatják meg a városban sétálva. A látnivalók tekintetében igen gazdag megyeszékhely múzeumok, neves épületek és templomok, valamint köztéri szobrok mellett hűs vizű strandjával is várja a kirándulókat. A látványosságok mellett a salgótarjáni plasztikkártya elfogadó helyek is nagy számban megtalálhatóak. A Fő tér és az egész belváros sokféle programot kínál. Kihagyhatatlan a Cipőmúzeum, ahol neves sportemberek dedikált sportcipőinek gyűjteménye található.
Salgótarjánban több vár, illetve várrom is megtekinthető, így a Somoskői Vár és bazaltoszlopai, valamint a Salgó Vára is. A matyó népviseletek közül a kazári népviseletet tartják az egyik legszebbnek. Érdemes a környéken túrázni, mert a természet szépségei különleges élményeket kínálnak. Ilyen a Salgó várától nem messze álló Boszorkánykő. A körülötte kialakított tanösvény a geológia iránt érdeklődők, az egyedi terepeket kedvelő túrázók számára ideális helyszín. A város évről évre otthont ad a Nemzetközi Dixieland Fesztiválnak, és a Nógrádi Folklór Fesztiválnak is.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Salgótarján környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.