Margaréta Apartman - Esztergom

Jöjjön el Esztergomba! Nézze meg a páratlan Bazilikát! Sétáljon a hangulatos Duna-parton! Egyen egy jó sztrapacskát a szomszédos Szlovákiában és a sok program után pihenjen meg otthonos, igényes, csendes apartmanunkban. Szeretettel várjuk rövidebb vagy hosszabb időre is.

Szállás  >   Egyéb szállás
Közép-Dunántúl   >  Komárom-Esztergom  >  Esztergom
Jellemzők: Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Margaréta Apartman - Esztergom SZÉP Kártya
Az igényesen kialakított fiatalos stílusú apartmanunk teljesen felszerelt amerikai stílusú konyhával (tűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló), fürdőszobával és galériával kialakított lakrésszel rendelkezik. A konyha és a fürdő földszinten helyezkedik el galérián található egy két fős kanapéágy az emeleten egy franciaágy ugyancsak két főnek.

Apartmanunk egy családi vállalkozásként indított magánszállás mely, a belvárosban a közép-Esztergom talán legkedveltebb turisztikai célpontja sz Aquasziget - Termál - Élmény - és Gyógyfürdő fürdőkomplexusa 400 méterre található.

Igényesen kialakított fiatalos stílusú teljesen felszerelt konyhával fürdőszobával és galériával kialakított lakrésszel rendelkezik. Igyekeztünk mindenki igényét teljesíteni akár hosszabb időre is felkészülve mosógépet helyeztünk a fürdőbe. A konyha és a fürdő földszinten helyezkedik el galérián található egy két fős kanapéágy az emeleten egy franciaágy ugyancsak két főnek.
Cím:
2500 Esztergom, Kossuth Lajos 8.
Tel.: (70) 356 1448
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
03.15-09.20
GPS:
47° 47' 33" N, 18° 44' 30.7" E


Megközelítés:
Apartmanunk teljesen a belváros közepén helyezkedik el. Ha kilépünk a kapun Drogéria, kisbolt, cukrászda, pékség, bankautomata, gyógyszertár megtalálható kényelmes 3-5 perces sétával. Egy sarokkal odébb máris a Szécshényi téren vagyunk, a tér a fesztiválok, vásárok és különböző rendezvények színtere. Esztergom talán legkedveltebb turisztikai célpontja sz Aquasziget - Termál - Élmény - és Gyógyfürdő fürdőkomplexusa 400 méterre található.

Kiemelt elfogadó helyek: