Malomkerék Vendégház - Zebegény

A Dunakanyar legszebb részén, Zebegényben kiadó 2 szobás apartman, az udvaron fedett ping-pongozási lehetőség és fedett kocsi parkoló található. A kertben pihenhet a medencénél, vagy az aranyhalakkal, nyugodtságot sugárzó csobogós kerti tónál. A szaletlinél olvasgathat, és a tűzrakó helynél sütögethet.

Szállás  >   Vendégház
Budapest és környéke   >  Pest  >  Zebegény
Jellemzők: Hegyvidéki
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Malomkerék Vendégház - Zebegény SZÉP Kártya
Vendégházunk a Malom-patak völgyében, csendes helyen fekszik, kilátás a Börzsöny-hegységre, és közel az induló túraútvonalakhoz.

Két szobás apartman, egy francia ágyas és egy 3 ágyas szobával nyáron kiváló családok részére a kerti medencével. A konyha felszerelt, hűtő mikró edények stb, így bármit elkészíthet. Internet elérhetőség és wifi is van. A szobákban lcd tv, kábel tv műsorokkal.

Elő- és utószezonban 2 főre is kivehető az apartman, így elvonulhatnak a város zajától akár egy hétvégére is. Dohányozni csak a teraszon lehet.
Cím:
2627 Zebegény, Malom utca 21.
Tel.: (30) 976 4472
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 48' 24" N, 18° 54' 55" E


Megközelítés:
Budapesttől az M2 úton Vácig, utána a 12-es úton a Duna mellett autózva érjük el Zebegényt. Vasúti közlekedéssel a Nyugatiból induló vonattal a 70-es vasútvonalon. A zónázó vonat Vácig nem áll meg, így 49 perc alatt érjük el Zebegényt.

Kiemelt elfogadó helyek: