Luther Teaház - Nyíregyháza

Egy barátságos hely a belváros szívében. Természetesen remek teákat ihatsz és ízletes szendvicseket, házi pitét is kóstolhatsz nálunk, ezért is érdemes betérni hozzánk. De amiért ez a hely igazán neked szól az a társas-játékos élmény és hangulat! Ha te is szeretsz játszani, jó helyen jársz.

Vendéglátás  >   Kávézó, cukrászda
Észak-Alföld   >  Szabolcs-Szatmár-Bereg  >  Nyíregyháza
Jellemzők: Sütemények, Felszolgálás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Luther Teaház - Nyíregyháza SZÉP Kártya
A Luther Teaház, Nyíregyháza város szívének eldugott kis utcájában a Luther ház patinás épületében helyezkedik el. Ha nyugalomra, és varázslatos hangulatra vágyik, barátságos környezetben jöjjön el hozzánk. Közel 100 féle minőségi szálas teából választhat forrón vagy jegesen is. A nagy nyári melegben, jeges kávéval, szálas teáinkból készült hideg gyümölcs teákkal, shakekkel, pohárdesszertekkel, melegszendvicsekkel várjuk vendégeinket.

Téli időszakban vendégeink óriási kedvence, 4 különböző forró csoki alapból 20féle ízesítéssel választó habos belga forró csokoládénk. A teaház galériáján, párnákon ülve szeparékban, és kényelmes kanapékon lazulhatnak teázóink, akár vízipipával, egy jó társasjátékkal fokozva a hangulatot. A teaház földszintje egyben ajándékbolt is, ahol a teázáshoz való kellékeket, egyedi készleteket, poharakat, tea, kávé, csokoládé különlegességeket lehet megvásárolni.
Cím:
4400 Nyíregyháza, Szent István út 1.
Tel.: (70) 560 3929
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
10.00-22.00
GPS:
47° 57' 14.2" N, 21° 43' 5" E


Megközelítés:
Nyíregyháza főteréről a Luther utcán elindulva az első kereszteződésnél balra található a Luther ház ennek az épületnek a hátsó bejárata mellett találnak ránk. A Luther köz A épületének földszintjén.

Kiemelt elfogadó helyek: