SZÉP Kártya elfogadóhelyek Nyíregyháza térségében

Kiemelt nyíregyházai (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Nyíregyháza térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Nyíregyháza településen:

Az Észak-Alföld egyik legjelentősebb városát sokféle indok miatt megéri felkeresni. Gyógyfürdőjével, állatparkjával és a legnagyobb regionális szabadtéri néprajzi múzeumával Nyíregyháza tökéletes úti cél. A Sóstói Múzeumfalu az Észak-Tiszántúl néprajzát mutatja be a látogatóknak. A Sóstógyógyfürdő része, a nyíregyházi Aquarius Élményfürdő az egész család számára nagyszerű programokat kínál. A városban nagyon sok helyen találhatóak plasztikkártya elfogadó helyek. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye székhelyén a fürdők szerelmesei mellett a kultúráért, valamint a természetért rajongók is megtalálják számításukat. A Tuzson János Botanikus Kert közel öt és fél hektáron mutatja be különleges és egzotikus növényvilágát. Nyíregyházán több galéria, pompás épületek és ízletes finomságokkal készülő vendéglátóhelyek várják a kirándulókat, turistákat. Műemlékké nyilvánították, de ma is az egyik legjelentősebb vendéglátóhely a Korona Szálló. A látványosságok sorából azonban semmiképp sem szabad kihagyni a Sóstói tó partján büszkén emelkedő Krúdy Vígadó épületét. Nyíregyháza egyik legfontosabb épülete a Hősök terén álló, gazdagon és ízlésesen díszített Megyeháza.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Nyíregyháza környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.