Lilla Wellness Apartman - Zalakaros

Kedves Vendégeink! Köszöntünk Titeket Dél-Zalában, Zalakaroson! Amennyiben megengeditek, néhány gyakorlatias javaslattal segítenénk kikapcsolódásotokat!

Szállás  >   Apartman
Nyugat-Dunántúl   >  Zala  >  Zalakaros
Jellemzők: Wellness, Bababarát, Családbarát, Akadálymentesített, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Lilla Wellness Apartman - Zalakaros SZÉP Kártya
Ebben segített nekünk a mi kislányunk Luca élményei és a vele eltöltött percek! Ezek a látnivalók a tavasz elejétől az ősz végéig csodálatos élményt jelenthetnek számotokra és gyermekeitek számára!(természeti látnivalók és a földrajzi környezet megismerése a növények és az állatfajok változatos bemutatásával)

1. Fürdők:
- A Zalakarosi Gyógy-, Termál-, Élményfürdő. A strand bejárata 100 m, a fedett fürdő bejárata 300 m távolságra. Mellette ne felejtsétek el, hogy a Hévízi –Tó távolsága 25 km. Napijeggyel látogatható egész évben.
- Amennyiben nyáron hosszabb időt töltötök el nálunk, a legtöbb Balatoni strand felejthetetlen élményt jelenthet. Gyermekeknek javasoljuk a Keszthelyi, Gyenesdiási- Játék, a Vonyarcvashegyi (mindegyik fizetős) és a déli parton a Balatonmáriai,-Fenyvesi szabad strandokat. Ezek a tömegturizmus helyszínei. Távolságuk 30 – 40km. - Nyugalomra vágyóknak javasoljuk a szűk szabad strandokat. Érdemes keresni a part melletti szűk utcákat és meg találhatóak ezek a pihenőszigetek! A déli oldalról csodálatos a kilátás az északi irányba.(Badacsony, Szigliget, Szent-György- hegy, stb.) Aki nem látta még, innen is érdemes megcsodálni a Magyarországi a Toscanát, Provence-t!

2. Kilátók:
- A közelben található a Zalakarosi és a Nagykanizsai- Csónakázó tavi. (Kaposvári úton kifelé, egy volt fúrótorony, maximális magassága 50 méter csak az adrenalin függőknek, de van lejjebb is kilátóhely. Beléptető rendszeres-készpénzzel, kártyával- 16 km) Mindkét helyen a parkerdő gyönyörű, tanösvénnyel kiépített. Valamint a közelben található még a Kányavári sziget (Balatonmagyaród és Zalavár között- 10km) és a Vörsi kilátóhelyek (15 km).
- Távolabbi lehetőségek: A Club Dobogómajor (30km), a Rezi vár(35km), a Festetics kilátó(40 km), a Balatongyöröki kilátó (45km), a Balatonedericsi kilátó(50km) .
Cím:
8749 Zalakaros, Gyógyfürdő tér 6.
Tel.: (70) 318 5943
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 33' 13.2" N, 17° 7' 33.7" E


Megközelítés:
Mindegyik Zalakarosi látogatóhely néhány perces sétával, esetleg autóval megközelíthető! Nagyon sok mindenben az apartmanház recepciója, valamint a helyi emberek tudnak felvilágosítást nyújtani számotokra!Várunk Titeket Zalakarosra és Érezzétek jól Magatokat Városunkban!

Kiemelt elfogadó helyek: