SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zalakaros térségében

Kiemelt zalakarosi (és környéki) elfogadó helyek:

A település kedvelt célpontjává vált a belföldi turizmusnak, kellemes hangulata, érdekességei, nyugodt pihenésre alkalmas helyei mind-mind vonzóvá teszik a környéket, ezen túl a Szépkártya elfogadóhelyek Zalakaros térségében is szép számmal gyarapodtak, így a kedvező fizetési lehetőségek is tovább segítik a turizmus helyzetét.

További látnivalók és SZÉP Kártya elfogadóhelyek Zalakaros településen:

A Nyugat-Dunántúl egyik gyöngyszeme, Zala megye legkedveltebb fürdővárosa nem csak kiváló hatású gyógyvizéről, hanem finom boráról is nevezetes. Zalakaros gyógy- és élményfürdője a család minden generációja számára tartogat programokat. A Szőlőhegy pincesor pedig a szomjazókat várja ízletes nedűivel. A túrázóknak érdemes felkeresni a zalakarosi kilátót, melyről körültekintve a környék varázslatos panorámája tárul a kiránduló szeme elé. Tiszta időben a Balaton-felvidék, a Kis-Balaton is látható, melyet növény- és állatvilága miatt is megéri felkeresni. Zalakaroson nyaranta különféle fesztiválokat is rendeznek, és a Szabadtéri színpad is több száz nézőt képes fogadni. Zalakaros környékét túraútvonalakon, kerékpár-útvonalakon is fel lehet fedezni. Építészeti látnivalói, szobrai és természeti kincsei mellett a város gasztronómiai szempontból is kiváló úti cél lehet. A zalai túrós rétest és a göcseji gombalevest a helyi plasztikkártya elfogadó helyek kínálatában is megtaláljuk. A szabadidős tevékenységek között lovaglási, kocsikázási lehetőség, valamint a gyógy- és élményfürdő minőségi szolgáltatásai is megtalálhatóak. Érdekes látványosságnak számít a Kápolnapusztai bivalyrezervátum is.

Fedezze fel a Széchenyi Pihenő Kártya elfogadó helyeket Zalakaros környékén és takarékoskodjon akkor is, ha pihen és kikapcsolódik. A weboldalunkon minden információt és lehetőségek megtalál, amire csak szüksége lehet.