Life1-Gilda Max Fitness - Budapest

Gyere és próbáld ki a Life1-Gilda Max Fitness hálózat nyújtotta szolgáltatásokat! Az erősítő gépek rabja vagy? Esetleg csoportos edzéseken jobban pörögsz? Vagy az úszás az, ami felfrissít? Nálunk mind megteheted! Keress minket Budapest 4 különböző pontján!

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Wellness, Életmód, Testedzés, Aktív pihenés, Fürdőszolgáltatás
E-mail: info@life1.hu
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
SZÉP Kártya
MKB
SZÉP Kártya
K&H
SZÉP Kártya
Life1-Gilda Max Fitness - Budapest SZÉP Kártya
A Life1-Gilda Max Fitness hálózat termei széleskörű fitnesz szolgáltatásokat nyújtanak a belváros szívében. Központjainkban egyedi környezetben, a ma megtalálható egyik legmodernebb és legbiztonságosabb erősítő és cardio gépek állnak vendégeink rendelkezésére. Vendégeink több mint 40 óratípus közül választhatják ki a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy pörgős aerobic óráról, egy elmélyült, nyugodt hangulatú pilates, gerinctorna, jóga óráról, vagy akár egy kemény, dinamikus TRX-ről, spinningről.

A vendégek igényeinek kielégítéséről udvarias, barátságos kiszolgálás mellett, szakmailag jól képzett oktatókkal, a kornak, az egészségi és edzettségi állapotnak megfelelő erősítő, állóképesség fejlesztő, zsírégető órákkal gondoskodunk.

Szolgáltatásaink a város 4 különböző pontján elérhetőek: Life1 Allee Fitness, Life1 Corvin Wellness, Life1 Nyugati Fitness és Gilda Max Flórián. Life1 Corvin Wellness termünkben a belvárosban egyedüli, 23 m hosszú beltéri úszómedencével, szaunavilággal és gőzfürdővel várjuk a felfrissülésre vágyó vendégeinket. Szolgáltatásainkról és elérhetőségeinkről bővebb információ honlapunkon, a www.life1.hu oldalon található.

Várunk Mindenkit szeretettel!
Life1-Gilda Max Fitness szolgáltatásai:
Fitness
Csoportos óra
Wellness
Gyógytorna

Life1-Gilda Max Fitness - Budapest SZÉP Kártya

Cím:
1082 Budapest, Futó utca 48-50.
Tel.: (70) 331 3133
E-mail: info@life1.hu
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 29' 6.7" N, 19° 4' 29.3" E
Megközelítés:
Life1 Allee: az Allee Bevásárlóközpont parkolója a Bercsényi utcán keresztül közelíthető meg, ahol akár 2 óra ingyenes parkolásra van lehetőség.

Life1 Corvin: Havi bérlettel rendelkező vendégeinknek lehetősége van használni saját parkolónkat, amely a Nagytemplom utcából közelíthető meg.

Life1 Nyugati: parkolni a Nyugati tér környékén, közterületen lehetséges

Gilda Max Flórián: A Flórián Üzletközpont parkolója a Vörösvári út felől közelíthető meg, melyben 3 óra ingyenes parkolás biztosított.