Lavendercenter - Budapest

Az egészséges belső, szép külsőt takar. E cél elérése érdekében kellemes, kulturált környezetben, szakmailag jól felkészült orvosok és szakemberek várják mindazokat, akik ezt a célt szeretnék elérni, amihez magas minőségű, változatos szolgáltatási lehetőségeket biztosítunk minden szakterületen.

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Fiataloknak, Középkorúaknak, Egészségügyi szolgáltatás, Életmód, Szépségápolás
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Lavendercenter - Budapest SZÉP Kártya
A komplex kozmetikai szolgáltatást Fillmed és Selvert Thermal termékekkel biztosítjuk. A kezeléseken belül hámlasztással, tűs és tű nélküli mezoterápiával, ultrahang és rádiófrekvenciás kezeléseket alkalmazva valósítjuk meg az anti-aging elvet. Derma Pen kezelés,NCTF HA135 Nanosoft terápia, Thesera kezelés. Az egészséges, dús szempillák elérését Lash up technikával valósítjuk meg.

A kozmetikai kezeléseket orvosi kozmetológiai szolgáltatásokkal egészítjük ki: Hyaluron savas töltés, Botox, Botox like, Kollagénindukciós szálbehúzás, Plazma Pen.

A masszázsok változatos tárházával a relaxációs technikák alkalmazásával, párkapcsolati tanácsadással a test-lélek harmóniájának elérését céloztuk meg. Szinte egyedülálló szolgáltatásunk a mentál masszázs, melyet pszichológus szakember végez, mely sok lelki probléma megoldásában tud segítséget nyújtani. Hatékonyan alkalmazható a stresszoldásban,depresszióban, evészavarokban, gyermekeknél beilleszkedési, tanulási, figyelem-koncentráció zavar esetében is. Másik szintén egyedülálló szolgáltatásunk az Atlasz nyaki csigolya helyretétele, melyet szakorvos végez és hatékony segítséget nyújt a mozgásszervi problémák és egyéb fiziológiás panaszok megoldása terén is.

Szolgáltatásainkat orvosi diagnosztikai lehetőségekkel tesszük teljessé,melyet helyben végez szakorvos és azonnal értékel, terápiás javaslatot tesz, melyek egyrésze helyben elérhető. Így a folyamatos orvosi ellenőrzéssel nyomon tudjuk követni vendégeink problémáinak alakulását.

A kéz és lábápolás terén is a maximalizmusra törekszünk,OPI,CND lakkal,Easy Off körömerősítéssel biztos a ragyogó és tartós köröm. Pedikür szolgáltatásaink közül a CALLUX kezelést emelném ki, amely során speciális termékekkel, hámlasztással, pakolással, masszázzsal biztosítjuk a szép, egészséges lábakat.

A pedikür szolgáltatásai között természetesen megtalálhatóak a vizes és száraz pedikűrgéppel, szikével végzett lábápolási lehetőségek, körömformázás, lakkozás Gél lakkal és normál lakkal is.
Cím:
1026 Budapest, Királyfürdő utca 4.
Tel.: (30) 222 3264
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 30' 38.6" N, 19° 2' 12.6" E


Megközelítés:
Szalonunk a Canada Square épületének fszt-jén található. Az épület a Királyfűrdő háta mögött a Fő utca és a Margit krt. között található.

2-es Metróval a Batthyány téri megállótól 3-5-perc séta a Margit Híd irányába.

A 4-6-os villamossal a Margit Híd budai hídfői megállótól szintén 3-5 perc séta a Batthyany tér felé.

Parkolni az utcán az épület előtt illetve a környékbeli utcákban lehet.

Kiemelt elfogadó helyek: