La Bonita Alakformáló és Szépségszalon (infratrainer)

La Bonita! Út a jó közérzethez! La Bonita! Átrajzoljuk alakja körvonalát! Alakformálás, fogyasztás, felsőfokon! Szabaduljon meg az eddig lefogyhatatlannak hitt zsírpárnáktól, úszógumitól! "Zsírleszívás, szike nélkül" La Bonita! Szépséget ajándékba! Lepje meg szeretteit La Bonita Ajjándék utalvánnyal.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Észak-Alföld   >  Szabolcs-Szatmár-Bereg  >  Nyíregyháza
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Stresszoldás, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
La Bonita Alakformáló és Szépségszalon (infratrainer) - Nyíregyháza SZÉP Kártya
"Szép testben, szép lélek" ezen dolgozunk. Az elmúlt 12 év alatt számtalan elégedett vendéget hagyva magunk mögött és remélhetőleg még sokkal több elégedett vendéget tudva magunk előtt.

Üzletünkből testileg, lelkileg egészségesebben, energiával feltöltődve távoznak, mint érkeztek vendégeink. Családias légkörben, jó hangulatban zajlanak a kezelések. Persze közben relaxálnak, pihennek,kikapcsolódnak, lepakolják a bennük lévő feszültséget, megszabadulnak a stressztől, időnkét kicsit be is alszanak vendégeink. Jó érzés, hogy mostanában az emberek egyre többet foglalkoznak az egészséges életmóddal, és az, hogy igyekeznek megszabadulni a súlyfeleslegtől. Ebben segítenek nagyon nagyon sokat szolgáltatásaink. Mivel kezeléseink azonnal látványos eredményt mutatnak, ezzel és persze sok-sok beszélgetéssel inspiráljuk vendégeinket egy új, egészségesebb életmód kialakításába, több figyelmet fordítva a táplálkozásra, mozgásra.

"ÖRÖK FIATALSÁG NINCS, DE LELASSÍTOTT ÖREGEDÉS IGEN"

Ráncfeltöltés, fiatalítás, arcszépítés felsőfokon! Tű nélküli mezoterápia, gyémántfejes mikrodermabrázió, rádiófrekvenciás arcfiatalító kezelés, arcvákum.

La Bonita! Széséget ajándékba! Lepje meg szeretteit La Bonita Ajándékutalvánnyal!
Cím:
4400 Nyíregyháza, Nyár u. 10. fsz. 2.
Tel.: (30) 530 4340
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
H-P 9 órától 20 óráig (bejelentkezés alapján)
GPS:
47° 57' 35.3" N, 21° 43' 4.9" E


Megközelítés:
Nyíregyháza belvárosában a Korzó bevásárló központtól kb. 300 m-re a Levendula társasház, NYÍRFA utcai oldalán lévő üzletek egyike.
Autóval -GPS-be a Nyírfa u. 3. sz. javasolt beírni - a Dózsa György utcáról a Sarkantyú utcába kanyarodva, balra a második kis utca a Nyírfa utca. Mivel az Északi krt. felől egyirányú, így mindenképp a fenti útvonal javasolt.

Kiemelt elfogadó helyek: