Kőröshegyi Fogadó Vendéglő és Baskói Tábor - Baskó

A Kőröshegyi Fogadó és Ifjúsági tábor a Zemplén szívében egy eldugott zsákfaluban található. 14db 2 személyes fürdőszobás szoba és 26 2 személyes faház várja a pihenni , friss levegővel és energiával feltöltődni vágyó vendégeinket. Éttermünkben és a hozzátartozó teraszon 200 főt tudunk elhelyezni.

Szállás  >   Panzió
Észak-Magyarország   >  Borsod-Abaúj-Zemplén  >  Baskó
Jellemzők: Wellness, Családbarát, Aktív pihenés, Hegyvidéki, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
Kőröshegyi Fogadó Vendéglő és Baskói Tábor - Baskó SZÉP Kártya
Fogadónk a Zempléni- Hegységben, Baskó községben található. 14 db 2 személyes szoba 100 főt befogadó étterem és 100 főt befogadó terasz áll a kedves vendégek rendelkezésére.

2013-ban a Fogadó mellett átadásra került egy 26 2 személyes faházból álló Gyermek és Ifjúsági Tábor is. Fogadónk egész évben ,táborunk májustól- szeptember végéig tart nyitva.

Éttermünkben magyaros konyha várja vendégeinket.A környező hegyekben kitűnő lehetőség adódik a túrázásra. Gyalogosan, megközelíthető Boldogkőváralja és Regéc ősi vár romjai is.
Cím:
3881 Baskó, Kőrös út.15.
Tel.: (47) 330 327
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
48° 20' 8.4" N, 21° 20' 40.5" E


Megközelítés:
Miskolc felől a 37-es főúton Erdőbénye irányából, a 3-as főúton pedig Encs irányából az aranyosi völgyön keresztül vagyunk meg közelíthetöek.

Vonattal pedig Szerencs felől Sárospatak irányában Szegilong állomáson leszállással, autóbusszal közelíthető meg Baskó község.

Kiemelt elfogadó helyek: