Kolonics György Vízisport Központ - Budapest

Hajóbérlés: 10 és 20 személyes sárkányhajó; egy-, és kétszemélyes portyakajak és tengeri kajak; négyszemélyes túrakenu. Edzőterem 240 négyzetméteren az alakformálás és a kondíció szolgálatában: fittness gépek, funkcionális edzés eszközök, ergometerek, street workout.

Szabadidő  >   Sport, fitness
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Testedzés, Kölcsönzés-szerviz, Aktív pihenés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kolonics György Vízisport Központ - Budapest SZÉP Kártya
A Kolonics György Vízisport Központ köszönhetően kiváló fekvésének, a városközponthoz és a reptérhez is közeli elhelyezkedésének, Budapesten egyedülálló vízfelületének és a minden igényt kielégítő modern létesítményének az egyik legideálisabb választás professzionális felkészülést igénylő sportágak helyszínének és a szabadidejüket sportolással eltölteni kívánóknak egyaránt.

A létesítmény területe szabadtéri rendezvények, csapatépítő, sportos programok megvalósítására is tökéletes lehetőséget kínál, festői környezetben, közvetlenül a Duna partján.
Cím:
1215 Budapest, Duna u. 61.
Tel.: (30) 936 0513
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 26' 4.1" N, 19° 5' 16.4" E


Megközelítés:
Mindössze 20 percre a repülőtértől és a városközponttól, tömegközlekedéssel vagy autóval is kiválóan megközelíthető – Csepeli átjáró (Gubacsi híd) lábánál, a Duna parton. Parkolás a létesítmény környezetében díjmentes.

Kiemelt elfogadó helyek: