Koller Panzió Étterem - Bonyhád

Családias szálláshelyünk és éttermünk több mint 30 éve működik. A panzióban 17 légkondícionált szoba (40 férőhely) található. Szobáinkban TV, hűtő található, minden szobához fürdőszoba, melyben zuhanyzó, mosdó és WC. Minden szobában és a közös helységekben is elérhető a jelszóval védett WiFi.

Szállás  >   Panzió
Dél-Dunántúl   >  Tolna  >  Bonyhád
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Koller Panzió Étterem - Bonyhád SZÉP Kártya
Családbarát panziónkban gyermekkedvezmény adunk. 0 és 3 éves kor közötti gyermek számára ingyenes, 3 és 12 éves kor közötti gyerek után a szoba éjszakánkénti és személyenkénti árának 50 % -a kerül felszámolásra már meglévő ágy használata esetén.
A szobákban elhelyezhető kiságyak száma maximálisan 2 lehet.
Szobáinkban pótágy vagy kiságy elhelyezésére csak külön kérésre van lehetőség. A kérést a szállásadónak jóvá kell hagynia.
Házi kedvencek Háziállatok felár fizetése mellett előre egyeztetve engedélyezettek a szálláson. Éttermünk ideális rendezvényhelyszín! Események lebonyolítása, szervezése: esküvő, céges, karácsonyi, szilveszteri, rendezvények, ünnepi vacsora, osztálytalálkozó, családi ünnepek, születésnap, konferencia, sajtóesemény, tréning, baráti találkozó, gyerekzsúr.
Cím:
7150 Bonyhád, Kőrösi Cs. S. u. 1.
Tel.: (74) 451 482
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 18' 22.5" N, 18° 31' 16.6" E


Megközelítés:
Bonyhád a 6-os számú főút mellett található Szekszárd és Pécs Között. Panziónk a város észak-nyugati részén nyugodt családi házas környezetben fekszik, a főúttól 2 km-re. Az épülethez zárt kamerával megfigyelt parkoló és udvar tartozik.

Kiemelt elfogadó helyek: