Csodaszarvas Panzió és Tájpark - Rábahídvég

Koszt-kvártély-élmény! Az Őrség és a Göcsej építészete, gasztronómiája a Vasi Hegyháton- rábahídvégi vendégszeretettel! A 3 desztináció szerves kapcsolódása, egymásra hatása eredményezte azt a kiegyensúlyozott helyet, ahol szolgáltatóként és vendégként is öröm lenni. 16 hektáron tó, folyó, legelő.

Szállás  >   Panzió
Nyugat-Dunántúl   >  Vas  >  Rábahídvég
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Aktív pihenés, Vízparti-vízközeli, Rendezvényhelyszín
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Csodaszarvas Panzió és Tájpark - Rábahídvég SZÉP Kártya
„Élmény szállás- a pillanat, amikor magad mögött hagyod a zajt” A fák, állatok, föld-víz-levegő nyugodt energiáját tapasztalod és érzed: ITT JÓ LESZ. A fák, állatok, föld-víz-levegő nyugodt energiáját tapasztalod.

Szemeddel felfedezed a környezetet: kövér zöld fű, fodrozódó tó tükör, halkan susogó nád, állatok, nádfedeles házak, csodás faragott építmények…egy cica is melléd szegődik, hív, hogy megmutathassa a helyet!

Felfedezed, hogy a nyugalom mellett aktív is lehetsz nálunk: műfüves focipálya és még homokos élő csocsó pálya is vár! A tavon csónakok és komp, odébb egy család épp horgászik.Lakhatsz tóparti apartmanokban, Tájházban és Fogadóházban is. Tematikus szobáink közül választhatsz Csíkosat, Pöttyöset, Zöldet, Fehéret- ami Hozzád a legjobban illik!

„Saját gazdaságban termelt alapanyagok- ahogy a nagymamától tanultuk” A sajtműhelyben épp orda és trappista készül, a parenyica már a füstön várja, hogy onnan a reggelizőasztalra kerüljön. Láttad a búboskemencét a Fogadóházban? Na, ott sül a kenyér, 4 éves kovászból, hajnalban. Ezért érdemes lesz felkelni! Az előbb elsétáltál a tyúkudvar mellett…igen, a reggeli rántottád is onnan lesz, csakúgy, mint egy jó lakodalom elengedhetetlen gazdag levese! Alapelvünk, hogy mindig csak az idénynek megfelelő alapanyagokkal dolgozunk, amit az évszak és a természet a maga rendjében ad. Ahogy látod, itt minden megterem! A kamra roskadozik a finom savanyúságoktól, lekvároktól. A Kárpát- medence borait nem csak felkutatjuk Neked, de még érdekes sztorikkal is szolgálunk hozzá, ha szíves hallgatod.

„Aktív kikapcsolódás vagy ZEN nyugalom?” Nem kell most döntened.Kedved szerint helyet foglalhatsz az olvasóliget egy függőágyban- fákkal övezve, csak a madarak csicsergését fogod hallani.De ha mozgásra, adrenalira vágysz, építs rekesztornyot, vagy íjászkodj egyet az erdőben!Itt folyik a Rába, kenuzni is elviszünk.
Csodaszarvas Panzió és Tájpark- MEGÉRKEZTÉL!
szállás
reggeli
játszótér
őshonos állatok
gyermek drótkötélpálya
horgászat
csónakázás
kompozás
íjászat
Cím:
9777 Rábahídvég, 035/18 hrsz.
Tel.: (30) 870 0786
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 4' 17.5" N, 16° 44' 35.4" E


Megközelítés:
A 8-as főúton Rábahídvég települést elhagyva, 300 m-re található.

Kiemelt elfogadó helyek: