KockaPark - Budapest

A KockaParkban 1500 m2-en színes városok, zajos utcák, megelevenedő filmjelenetek, nyüzsgő pályaudvarok, repülőterek és kikötők, egy óriási katedrális, a budai vár, az egy évig épített, 90.000 darabból épített, 2.40 méteres Avatar Valkyre űrhajó vagy ismert történelmi pillanat ötlik fel.

Szabadidő  >   Egyéb szabadidő
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Csoportoknak, Gyermekeknek, Kulturális szolgáltatás, Szórakozás, Látnivaló
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
KockaPark - Budapest SZÉP Kártya
A Campona KockaPark egy olyan hely, ahol gyerek és felnőtt egyaránt eltátja a száját. Az egyik azért, mert senkinek nincs otthon annyi LEGO kockája, mint ami itt van, a másik azért, mert a LEGO építmények lenyűgöző mérnöki pontossággal képezik le a valódi világot. Ha a Campona KockaParkba jöttök, legyen időtök, türelmetek és hozzátok magatokkal a kreativitásotok, a jókedvetek és a gyermeki énetek, hisz nálunk nem ciki, ha órákig játszotok, legfeljebb ráfogjátok a gyerekekre... a KockaParkban csak elkötelezett, a LEGO játékokat imádó, lelkes fiatalok dolgoznak, akik alig várják, hogy megmutathassák a legújabb építményeket, a laikus szemmel nem szembeötlő részleteket, a szorgalmasan Rubik kockázó robotot, a sínrendszereken gyorsan suhanó, élethű és méretarányosan megépített vonatszerelvényeket, az amerikai metróállomást és az önfeledten hullámvasútazó birodalmi katonát is.

A falakon csoda LEGO fotók lepnek meg bennünket, míg a gyerekek leragadnak a játszóházban és belemerülnek a LEGO kockák összekoccanásának semmihez sem hasonlító csodás hangjába. A KockaParkban egyébként tematikus szülinapi zsúrokat, táborokat és csapatépítőket és családi rendezvényeket is tartunk ki-ki ízlése és igénye szerint. Mi több, az épített alkotásokat – akár – haza is lehet vinni, de a kreatív sarokban készült alkotásokat egyenesen kötelező!  Mi – ahogy a LEGO kockák is – sokszínűek és vidámak vagyunk és garantáljuk, Ti sem fogtok unatkozni nálunk! Szeretettel várunk egyedül vagy párban, gyerekkel vagy unokával, csoportosan vagy a családdal, a lényeg, hogy látogassatok el hozzánk!
Cím:
1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
Tel.: (31) 781 3470
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 24' 24.1" N, 19° 1' 0.9" E


Megközelítés:
Vonattal a Déli vagy a Kelenföldi pályaudvarról, illetve a 133E illetve 3-as, 114-es, 138-as, 141-es buszokkal jutnak el hozzánk.

Kiemelt elfogadó helyek: