Kleopátra Stúdió - Alakformálás mesterfokon - Budapest

Hozd formába Magad, legyen bomba alakod néhány hét alatt gyorsan, könnyedén, fájdalommentesen! Gépi alakformálás, ultrahangos és rádiófrekvenciás zsírbontás, vibrációs tréning a Kleopátra Stúdióban! Mi az eredményekben hiszünk! Te miért érnéd be kevesebbel?

Szabadidő  >   Szépség
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Egészségügyi szolgáltatás, Wellness, Életmód, Szépségápolás, Testedzés
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
Kleopátra Stúdió - Alakformálás mesterfokon - Budapest SZÉP Kártya
Nem jönnek fel Rád a régi cuccaid, bőröd veszített a feszességéből és egyre kevesebb férfi fordul meg utánad az utcán... próbálkozol egy kis mozgással, fogyókúrával, több-kevesebb sikerrel... de a kilók nem onnan mennek le, ahonnan szeretnéd...

Ha magadra ismertél, van egy jó hírünk számodra! A makacs zsírpárnák ma már könnyedén eltüntethetők a legújabb kozmetikai alakformáló kezeléseinkkel! A kavitációs ultrahang kezelés a zsírleszíváshoz hasonló eredményeket hozhat, ám annak káros hatásai nélkül.
Tedd meg az első lépést, és Te is centiméterekben fogod mérni a különbséget a kritikus területeken!

Alakformáló kezeléscsomagunk minden alkalommal 4 részből áll:
- 1. Kavitációs ultrahangos zsírbontás (kifejezetten olyan frekvenciájú UH hullámokkal kezeljük a problémás testrészt, amelyek hatására mikrobuborékok keletkeznek a zsírsejteken belül, így a tartalmuk elfolyósodik) – csak a bőr alatti zsírszöveteket támadja
- 2. Rádiófrekvenciás kezelés (a bőrben lévő kollagénrostok megfeszítésével a RF hullámok hatására az elfolyósított zsírsejtek tartalma kiürül, és bekerül a nyirokkeringésbe,majd távoznak a méreganyagok a vizeleten keresztül) – bőrfeszesítésre, narancsbőr-kezelésre is hatékony.
- 3. Kleopátra-pakolás (bőrfeszesítő mézes-kollagénes pakolás, mely a bőrbe beszívódva selymessé, rugalmassá teszi azt)
- 4. Vibrációs tréner-használat (stimulálja az egész testet, az izmokat és ereket. Fokozza a vér- és nyirokkeringést, javítja az anyagcserét, megerősíti az inakat, a csontrendszert, ösztönzi a csonttömeg növekedését, az ízületek újjáépítését, stb.) - az izomrostok 100%-át megmozgatja a hagyományos edzések 40%-os hatékonyságával szemben.
A kezelés abszolút fájdalommentes, egy alkalom kb. 50 percig tart, kellemes és hangulatos környezetben zajlik, főútvonalon.

4-5 kezelés után már szinte mindenkinél látható és cm-ekben mérhető az eredmény! Egy kúra végén (8 alkalom) általában egy ruhaméret csökkenés a jellemző!

Kezelhető területek: has, derék, csípő, hát, fenék, combok, karok!
Jelentkezz be most, várunk szeretettel!
Cím:
1162 Budapest, Csömöri út 163.
Tel.: (30) 496 1795
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
Telefonos bejelentkezés alapján!
GPS:
47° 31' 40.4" N, 19° 9' 59.4" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: az Örs Vezér teréről és Árpádföldről a 31-es busszal, a Stadionoktól a 130-as busszal a János utcai megállónál, valamint Újpalotáról a 46-os busszal a Csömöri úti megállónál kell leszállni!

Autóval: a belvárosból, a Stadionok felől érkezve gyakorlatilag a Fogarasi út folytatása a Csömöri út, de az M3-as felől is könnyen megközelíthetőek vagyunk a Szentmihályi útról! Kedves vendégeinknek a parkolás a szalon előtt természetesen ingyenes!

Kiemelt elfogadó helyek: