Kispesti Szálló - Budapest

Budapesten, a XIX. kerületben, a Hofherr Albert utca 3/B szám alatt található a Kispesti Szálló, amely személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt könnyen megközelíthető. Közvetlen kapcsolattal az M0-ás, M3-as, M4-es,valamint az M5-ös autópályával.

Szállás  >   Hotel*
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Családbarát, Városlátogatás, Rendezvényhelyszín
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kispesti Szálló - Budapest SZÉP Kártya
A szálláshelyeinket úgy alakítottuk ki, hogy a Pesten munkavállalóknak, a Pesten tanuló diákoknak, vagy akár az egyénileg, csoportosan Pestre látogatóknak, kényelmes, csendes környezetben tudjuk a pihenést biztosítani.

A Kispesti Szálló 140 fő kényelmes elhelyezésére, 1-2-3 ágyas, napfényes, fürdőszobás (zuhanyzós-mosdós-WC-s) szoba készült. A szobák felszereltségét igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azok mindinkább a vendégek kényelmét szolgálják (hűtőszekrény, kábel TV, kártyás telefon, stb.), ill. a világ eseményei után érdeklődőknek, ill. a távoli családtagokkal történő kapcsolattartáshoz internet elérhetőséget biztosítunk.

A szolgáltatásokat, úgymint a mosási, főzési-melegítési, vasalási lehetőséget a szállásdíjak magukban foglalják. Nagy gondot fordítunk panziónk tisztaságára, ezért a szobák (fürdőszoba) és a közös helyiségek tisztaságáról naponta (ISO minőségben) végzett takarítással, a tiszta ágynemű-cseréről minimum 2 hetente ill. szükség szerint gondoskodunk.

A kikapcsolódáshoz, sportoláshoz, pihenéshez segítséget nyújt vendégeink részére a helyben kialakított sportszoba (asztalitenisz, szobakerékpár, kombinált kondigép, darts, biliárd, stb.) ill. a partnerintézmények területén működő fitness, szolárium, aerobic, uszoda. Étkezési lehetőséget a szomszédos partner éttermek (Halásztanya Étterem) biztosítják, kielégítve a vegetáriánusok igényeit is.

Parkolási lehetőség a szálló előtti, kamerával őrzött, illetve az udvari, zárt parkolóban.
Cím:
1195 Budapest, Hofherr Albert u. 3/B.
Tel.: (70) 428 5332
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 27' 0.1" N, 19° 9' 32.7" E


Megközelítés:
Határ út:
- 199-es busz Hofherr Albert utcai megállója
- 50-es villamossal a Villanytelep megállóig
- 42-es villamossal a Vas Gereben utcáig

Kőbánya-Kispest:
- 93-as busszal a Villanytelep megállóig
- 136E jelzésű busszal a Árpád utcai megállóig

Ferihegy:
- 93-as busszal a Villanytelep megállóig

Népliget:
- M3-as metróval Kőbánya-Kispestig, és onnan az előbb már említett módon

Keleti pályaudvar:
-Kispesti vasútállomásról pár perc séta

Kiemelt elfogadó helyek: