Kis Tirol Étterem & Fogadó - Budapest

Alpesi és Tiroli hangulat! Az Alpok hegyei közül jól ismert gőzgombóc, kaisersmaren, kaesespaetzle vagy ropogós csülök bajorkáposztával egyaránt kapható. Családias, kötetlen hangulatú vendéglátás, gyönyörű panzióval, otthonos ízekkel. Hétvégeken rendezvények, nyáron grill terasz, télen szauna és wellness.

Vendéglátás  >   Étterem
Budapest és környéke   >  Pest  >  Budapest
Jellemzők: Vegetariánus ételek, Grill ételek, Kerthelyiség-terasz, A la carte, Szálláslehetőség
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kis Tirol Étterem & Fogadó - Budapest SZÉP Kártya
Van egy család, aki több mint 30 éve járnak síelni Tirolba, illetve a bajor területekre kikapcsolódni. Hazatérve azon gondolkoztak alkalmanként, hogy miért ilyen nehéz visszarázódni a szürke hétköznapokba. Hosszas családi megbeszélés után arra jutottak, hogy miért ne lehetne ezt a hangulatot akár itt Budapesten megteremteni.

Elhatározták, hogy a tiroli hangulat javát egy éttermen keresztül adják át az embereknek. Ezt követően 2001-ben saját, az utazások által inspirált ötletek alapján elkészültek az étterem tervei. 3 évre rá a kemény munka meghozta gyümölcsét és megnyitotta kapuit a Kis Tirol étterem, mely a mai napig a Fáncsi család gondozásában üzemel.

Az különbözteti meg őket más vendéglátós családoktól, hogy közülük csupán az idősebbik fiú végzett a szakmában. A többiek a papír hiányát vendégszeretettel és több éves tapasztalattal foltozzák be, amiből sikerült előnyt kovácsolni, mivel tudnak a vendégek fejével gondolkodni. Nagy figyelemmel, gondosan válogatják meg az étterem csapatát és első sorban arra törekszenek, hogy maximális legyen a családias hangulat.
Cím:
1161 Budapest, Batthyány utca 74.
Tel.: (70) 944 5697
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
47° 31' 18" N, 19° 9' 25.7" E


Megközelítés:
Tömegközlekedéssel: az Örs Vezér terétől megközelíthető a 277-es és a 31-es busszal.
Autóval: A Fogarasi út felől a felüljáró után nem sokkal jobbra.
Vonat: ilyen közlekedési formára nincs lehetőség.
Minden elérhetőségi formát megtalálnak a Google Maps-en, illetve a Waze programján

Kiemelt elfogadó helyek: