Kis-ház - Kiskunmajsa

Ha szeretne a kiskunmajsai termálfürdőtől 10 perc sétára, csendes, nyugodt környezetben pihenni, a Kis-ház a legjobb a választás Önnek. Igazán hangulatos a rózsalugasra néző terasz, jókat lehet sütni-főzni a tűzrakóhelyen. Kényelmes, tiszta és otthonos a vendégház minden helyisége.

Szállás  >   Apartman
Dél-Alföld   >  Bács-Kiskun  >  Kiskunmajsa
Jellemzők: Családbarát, Falusi turizmus, Vízparti-vízközeli
E-mail: -
Web: -
SZÉP Kártya elfogadás:
OTP
MBH
K&H
Kis-ház - Kiskunmajsa SZÉP Kártya
A 2 csillagos „Kulcsos házként” üzemeltetett nyaralónk 2 szintes, 2 külön bejárattal, egymástól függetlenül és egybenyitva is használható. A felső szinten 2 db 2 ágyas (pótágyazható) szoba, teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, WC és társalgó van. A földszinten 1 db 2 ágyas szoba, nagy nappali a konyhával és a fürdőszoba-WC található.

A nappaliban is van egy 2 személyes ágy. (Összesen 10 főt tudunk elhelyezni.) A teraszunk kerti bútorokkal van felszerelve, az udvaron tűzrakási, bográcsozási lehetőség van. A hőszigetelése jó, emiatt a házban nyáron is kellemes a klíma, ennek ellenére az emeleti apartmanban légkondicionáló is üzemel.
Cím:
6120 Kiskunmajsa, Barka utca 46.
Tel.: (20) 512 6117
E-mail: -
Web: -
Nyitvatartás:
01.01 - 12.31.
GPS:
46° 31' 3.6" N, 19° 44' 34.1" E


Megközelítés:
Az Üdülőfalu, és benne a nyaraló Kiskunfélegyházától 22 km-re, Kiskunmajsa központjától 3 km-re található. Az Üdülőfaluba beérve az első utcánál forduljon balra (a Csillag utcára), majd az utca végén jobbra (a Kakukk utcára). A Kakukk utcáról a második utcánál forduljon jobbra, a Pipacs utcára, melynek bal oldali első keresztutcája a Barka utca. (A Kis Ház a Barka utca utolsó háza, a Barka és Pipacs utcák sarkán.)

Kiemelt elfogadó helyek: